Mouselar hakkında hiç bilgim yok 1-2 senedir kullandığım mouse üzerinde küçük bir tuş var bu tuşa basılı tuttuğum zaman art arda sol click yapıyor ve bu çok hoşuma gidiyor cs de fana kullanıyorum bu tuşa ne deniyor?
autoclick yada duble clickMouselar hakkında hiç bilgim yok 1-2 senedir kullandığım mouse üzerinde küçük bir tuş var bu tuşa basılı tuttuğum zaman art arda sol click yapıyor ve bu çok hoşuma gidiyor cs de fana kullanıyorum bu tuşa ne deniyor?
Dpı'mı ?Mouselar hakkında hiç bilgim yok 1-2 senedir kullandığım mouse üzerinde küçük bir tuş var bu tuşa basılı tuttuğum zaman art arda sol click yapıyor ve bu çok hoşuma gidiyor cs de fana kullanıyorum bu tuşa ne deniyor?
MakroMouselar hakkında hiç bilgim yok 1-2 senedir kullandığım mouse üzerinde küçük bir tuş var bu tuşa basılı tuttuğum zaman art arda sol click yapıyor ve bu çok hoşuma gidiyor cs de fana kullanıyorum bu tuşa ne deniyor?
mousen modeli nedir muhtemelen double click benim idare aldığım mouseda var çok işe yarıyor can sıkıntısından sayfayı 300 kere yeniliyorsun daha neMouselar hakkında hiç bilgim yok 1-2 senedir kullandığım mouse üzerinde küçük bir tuş var bu tuşa basılı tuttuğum zaman art arda sol click yapıyor ve bu çok hoşuma gidiyor cs de fana kullanıyorum bu tuşa ne deniyor?
Hayır basılı tuttuğumda sürekli art Arda sol click basıyorDpı'mı ?
Tam anlamadım.
Makro.
Peki tüm mouse larda var mı ben bunu çok uyguna aldım 200tl lik mouse da var mıdırMakro
Makro kanka yukarıda arkadaşlar yazmış zatenHayır basılı tuttuğumda sürekli art Arda sol click basıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki tüm mouse larda var mı ben bunu çok uyguna aldım 200tl lik mouse da var mıdır
Tüm mouselarda var mıMakro kanka yukarıda arkadaşlar yazmış zaten
Hayır.Tüm mouselarda var mı
Makro-AutoclickMouselar hakkında hiç bilgim yok 1-2 senedir kullandığım mouse üzerinde küçük bir tuş var bu tuşa basılı tuttuğum zaman art arda sol click yapıyor ve bu çok hoşuma gidiyor cs de fana kullanıyorum bu tuşa ne deniyor?
Çoğu kişi tercih etmediğinden olmuyor çoğunlukla.Hayır basılı tuttuğumda sürekli art Arda sol click basıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki tüm mouse larda var mı ben bunu çok uyguna aldım 200tl lik mouse da var mıdır
MakroMouselar hakkında hiç bilgim yok 1-2 senedir kullandığım mouse üzerinde küçük bir tuş var bu tuşa basılı tuttuğum zaman art arda sol click yapıyor ve bu çok hoşuma gidiyor cs de fana kullanıyorum bu tuşa ne deniyor?