Neler Yeni

Mouse ve Kulaklık Önerisi Wireless

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Bütçe
7000
Merhaba herkese kulaklık ve mouse önerisi istiyorum ikisi de wireless olacak. Kulaklık için cloud 3 wireless düşünüyorum. Mouseyi palm grip tutuyorum razer basiliks v3 düşündüm ama pilli olduğu için pek ısınamadım açıkçası. Siz ne önerirsiniz bütçe 5000-7000 arası

Eminpasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Emin ERDEM
Kulaklığı 1-2 aydır kullanıyorum memnunum. Şu an fiyatı sanırım 4-5k civarı indirimde 3e düşmüştü.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklığı 1-2 aydır kullanıyorum memnunum. Şu an fiyatı sanırım 4-5k civarı indirimde 3e düşmüştü.
Bende de var arkadaşım için soruyorum bende baya memnunum. Mouse olarak ne önerirsiniz? Ayrıca kualklık için eq ayartı yaptın mı hangi ayarlarla kullanıyosun

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
nightlessx
Sadece ses kasmalık kulaklık aranıyorsa Cloud 3 Wireless rakipsiz. Mouse olarak Deathhadder V3 Pro alınabilir, Palm için uygun.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,524
İsim
Dontaçhi kâfi.
Cloud 3 Wireless kullanıyorum kesinlikle öneririm pişman etmez.
Hepsiburada da Sepette 4.663TL'ye düşüyor
2.337 TL gibi bir para kalıyor mouse a
Zenith Pro yada Dareu A950 Pro önerebilirim ikisi de aynı mouse rampage logo basılmış hali. Sensör MCU olarak oldukça iyiler fiyatına göre.
Belki sahibinden üzerinden falan sıfır bir Ajazz Apex de alınabilir

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Semih Aydın
Kulaklık Razer Blackshark V2 Pro kullanıyorum (fiyatı arttı sanırım emin değilim.) mikrofon + ses yalıtımı ve kalitesi olarak çok güzel bir kulaklık. G402'den sonra bariz farkı var + mikrofonu çok önemliydi o da mükemmel çalışıyor.

Mouse yeni aldım Rampage Zenith Pro (markaya karşı ön yargılıydım) ama incelemeler sonrasında aldım. Ellerim terlediği için içinden çıkan kauçuk koruyucular da mouseun ömrünü azaltıyor + elimin terlemesini önlüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,017
Üyeler
163,248
Son üye
basarmak
Top Bottom