semih3535
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
Mouse olarak şimdilik Razer viper mini kullanıyorum fakat kablosuz bir sisteme geçmek istiyorum
www.logitechg.com
wraithesports.com
www.razer.com
3 mouse arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ve mouse pad önerisi istiyorum daha önce dandik bir mouse pad almıştım fakat çok alıştım markası falan yok speed değil speed bir mouse pad kullanmadım hiç çok hızlı geliyor kullanamıyorum onun için de mouse pad önerir misiniz? markası falan önemli değil sadece speed olmaması yeter veya speed e geçmem için bir sebep falan vs olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim.
Logitech G Pro X Superlight Kablosuz Oyun Faresi
Pro X Superlight Oyun Faresi Satın Alın. Sürtünmesiz kaydırma ile ekstra hafif tasarıma, profesyonel sınıf kablosuz kalitesine, gelişmiş hassasiyetli HERO sensörüne ve daha pek çok özelliğe sahiptir
Ninjutso Sora Wireless Mouse
Kargoya teslim süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
Buy Razer DeathAdder V3 Pro - Black - Classic Base - 1000 Hz | Gaming Mice | Razer.com
Purchase Razer DeathAdder V3 Pro - Black - Classic Base - 1000 Hz (gaming mice), or browse through our extensive selection of gaming peripherals, and more at razer.com