Neler Yeni

mouse yi nasıl bukadar hızlı kullanıyorsunuz

grasdiyas

80+ Silver
3000 küsür saat valorant sağolsun fps oyunu oyna yada daha çok pc kullan
:D mouse pad çok kaygan değil kayganda böyle yağ gibi akmıyor yani bundan dolayıda olabilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

cs de hassasiyet yükseltme vakti gelmiş

Shourd

80+ Gold
:D mouse pad çok kaygan değil kayganda böyle yağ gibi akmıyor yani bundan dolayıda olabilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

cs de hassasiyet yükseltme vakti gelmiş
bendeki mouse padde o kadar iyi değil 2-3 yıl önce a101 den 25 TL'ye almıştım piranha .d ve iş görüyor baya şöyle yapın dpi biraz yükseltin alıştıktan sonra en yükseğe alın biraz kulanın geri dönün işe yarıyor ben kendim valoda aim geliştirirken kulanıyordum

grasdiyas

80+ Silver
bendeki mouse padde o kadar iyi değil 2-3 yıl önce a101 den 25 TL'ye almıştım piranha .d ve iş görüyor baya şöyle yapın dpi biraz yükseltin alıştıktan sonra en yükseğe alın biraz kulanın geri dönün işe yarıyor ben kendim valoda aim geliştirirken kulanıyordum
denerim hocam çok teşekkür ederim :)

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
fps oyunları dışında kaç dpı ideal ki 800 cidden çok geliyor daha ben 400 de kullanıyordum
Kişisel birsey bu . Normal diye birsey yok .

valorant oynamadan önce 2-3k dpi de kullanıyordum . Valo ya başlayınca 1k üstüne çıkmıyorum .

grasdiyas

80+ Silver
Kişisel birsey bu . Normal diye birsey yok .

valorant oynamadan önce 2-3k dpi de kullanıyordum . Valo ya başlayınca 1k üstüne çıkmıyorum .
vaybe hayatım boyunca 1200 ün üstünde kullanmadım teşekkürler hocam yardım için

CptSpork

80+ Bronze
ozaman zamana bırakıcaz

Alıntıyı görüntüle
pek ayar yok ama böyle olması lazım demi
dpi mevzusuna takılma hocam oyun içi olsun diğer şekil olsun en çok nasıl rahat ediyorsan öyle kullan. hassasiyet kişiden kişiye göre değişir deneyip sen bulacaksın nası kullanman gerektiğini. ama en yaygın kullanılan dpi'lar 400-800 zaten. hızlı bilgisayar kullanmak alışkanlık meselesidir bilmiyorum ne kadar süredir kullanıyorsun ama emin ol git gide kendiliğinden hızlanacak oluşacak bişey bu. bu arada sekme kapatmak için ctrl+w kısayoluna alışabilirsin

grasdiyas

80+ Silver
dpi mevzusuna takılma hocam oyun içi olsun diğer şekil olsun en çok nasıl rahat ediyorsan öyle kullan. hassasiyet kişiden kişiye göre değişir deneyip sen bulacaksın nası kullanman gerektiğini. ama en yaygın kullanılan dpi'lar 400-800 zaten. hızlı bilgisayar kullanmak alışkanlık meselesidir bilmiyorum ne kadar süredir kullanıyorsun ama emin ol git gide kendiliğinden hızlanacak oluşacak bişey bu. bu arada sekme kapatmak için ctrl+w kısayoluna alışabilirsin
klavye kısa yollarını kullanırım bazen bazen de mouse kullanıyorum 400dpı kullandığım zamanlarda eski mousem vardı inca çok iyi algılayamadığı için düşük hassasiyete ondan dolayı çok alıştım şimdi 1200 e çektim birazdaha rahat ve iyi

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
slm
hiç anlamış değilim yayıncılar felan pc yi çok hızlı kullanabiliyor mouse yide ben daha sekmeyi kapatmak için 3 4 kere felan tıkıyorum 800dpı kullanıyorum neden böyleki süreklide pc başındayım
Denemek istersen 800 DPI bile hızlı geliyor diyorsun düşürüp sana normal olan seviyeye çekebilirsin belki bir süre sonra kullandıkça sana yavaş gelmeye başlar ve yavaş yavaş yükseltirsin. En normal en doğal nasıl geliyosa öyle kullan yüksek kullanmak önemli değil.

Kullandığın mouseun raporlama hızı bile fark ettirebiliyor DPI olayını.
Razer Deathadder V2 kullanırken ilk başta 2800Hz kullanıyordum sonra kullandıkça yavaş geldiğini hissettim 3200 3600 4000 diye arttı.
Şimdi Ajazz AJ199 Pro kullanıyorum 1000Hz kullanırken 4000 DPI kullanıyorum, 4000Hz kullanırken 6000 DPI kullanıyorum.

grasdiyas

80+ Silver
Denemek istersen 800 DPI bile hızlı geliyor diyorsun düşürüp sana normal olan seviyeye çekebilirsin belki bir süre sonra kullandıkça sana yavaş gelmeye başlar ve yavaş yavaş yükseltirsin. En normal en doğal nasıl geliyosa öyle kullan yüksek kullanmak önemli değil.

Kullandığın mouseun raporlama hızı bile fark ettirebiliyor DPI olayını.
Razer Deathadder V2 kullanırken ilk başta 2800Hz kullanıyordum sonra kullandıkça yavaş geldiğini hissettim 3200 3600 4000 diye arttı.
Şimdi Ajazz AJ199 Pro kullanıyorum 1000Hz kullanırken 4000 DPI kullanıyorum, 4000Hz kullanırken 6000 DPI kullanıyorum.
şu an birazdaha yükselttim 1200 dpı 1000hz ye çektim birazdaha rahat sadece götürmek istediğim noktayı biraz geçiyor 400dpı iyidi ama hiç rahat değildi 800 kullandım baya bi halen hızlanmadı kullanışım 1000dpı daha iyi olur gibi

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Reşit Akalın
hiç anlamış değilim yayıncılar felan pc yi çok hızlı kullanabiliyor mouse yide ben daha sekmeyi kapatmak için 3 4 kere felan tıkıyorum 800dpı kullanıyorum neden böyleki süreklide pc başındayım
Asıl sen nasıl yavaş kullanıyorsun. 800 dpi ne? Oyun oynarken arkadan ses duyunca ayağa kalkıp mouse u tüm odaya mı sürtüyon. Seninki daha zor valla tır direksiyonu çevirmek gibi

grasdiyas

80+ Silver
Asıl sen nasıl yavaş kullanıyorsun. 800 dpi ne? Oyun oynarken arkadan ses duyunca ayağa kalkıp mouse u tüm odaya mı sürtüyon. Seninki daha zor valla tır direksiyonu çevirmek gibi
400dpı kullandığım günler çok karanlık günlerim galiba :D

grasdiyas

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,391
Üyeler
166,746
Son üye
cruenn