Şarjı bitmiş olabilirMousem GamePower Fenix RGB 24000DPİ modeli daha yeni aldım ancak hareket etmiyor tuşları çalışıyor ancak hareket etmiyor neden olabilir?
%70 olarak gözüküyorŞarjı bitmiş olabilir
ilk kez mi kullanıyorsun eğer öyleyse mouse arızalı olabilir yeni sorun olduysa da başka porta takmayı dene alıcıyıMousem GamePower Fenix RGB 24000DPİ modeli daha yeni aldım ancak hareket etmiyor tuşları çalışıyor ancak hareket etmiyor neden olabilir?
sabah aldım akşam eve geldiğimde kutusundan yeni çıkarttımilk kez mi kullanıyorsun eğer öyleyse mouse arızalı olabilir yeni sorun olduysa da başka porta takmayı dene alıcıyı
Normalde çalışması lazım bi dpi tuşuna basıp dene veya başka porta tak alıcıyı veya kablolu bağlayıp dene bunlar da işe yaramıyorsa mouse bozuktur büyük ihtimallesabah aldım akşam eve geldiğimde kutusundan yeni çıkarttım
sorunu çözdüm sadece mousepadin üzerinde sıkıntı yapıyormuş yine de yardımların için çok teşekkürlerNormalde çalışması lazım bi dpi tuşuna basıp dene veya başka porta tak alıcıyı veya kablolu bağlayıp dene bunlar da işe yaramıyorsa mouse bozuktur büyük ihtimalle