White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 15,731
Neden bilmiyorum ama sanırım desenli olanlar daha sıkıntılı oluyor.Bu mousepadler Laptop soğutucuları gibiler bazen ucuz olan daha iyi oluyor .
Neden bilmiyorum ama sanırım desenli olanlar daha sıkıntılı oluyor.Bu mousepadler Laptop soğutucuları gibiler bazen ucuz olan daha iyi oluyor .
45'e linktekini al benceNe diyorsunuz alayım mı ? 60₺
15 TL daha az ödüyorsun, 2 kat daha geniş mousepad alıyorsun.Çok geniş değil mi gereksiz biraz![]()
Dediğin mousepad da boyutuna göre gereksiz pahalı bence. 60 lira değmezÇok geniş değil mi gereksiz biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
?
Zaten kare şeklindeki pad'ler genellikle köşesi aşağı-yıkarı gelecek şekilde kullanıldığı için sadece fare konuluyor15 TL daha az ödüyorsun, 2 kat daha geniş mousepad alıyorsun.
Ben küçük mousepad sevmiyorum.
Klavye ile mouse çok ayrı kalıyor veya klavyenin yarısı yukarıda yarısı aşağıda oluyor.
Ben öyle istiyorum işte ama 60 tlde verilir mi diye düşünüyorum?15 TL daha az ödüyorsun, 2 kat daha geniş mousepad alıyorsun.
Ben küçük mousepad sevmiyorum.
Klavye ile mouse çok ayrı kalıyor veya klavyenin yarısı yukarıda yarısı aşağıda oluyor.
Almak üzereyim veriyorum 60 tlDediğin mousepad da boyutuna göre gereksiz pahalı bence. 60 lira değmez
Zaten kare şeklindeki pad'ler genellikle köşesi aşağı-yıkarı gelecek şekilde kullanıldığı için sadece fare konuluyor
10 Lirada kargo ucreti istiyor o yuzden almadımBen öyle istiyorum işte ama 60 tlde verilir mi diye düşünüyorum?
Almak üzereyim veriyorum 60 TL![]()
70X30 kullanıyorum bende razer goliathus mouse pad, fakat klavye koymak için küçük geliyor yani klavyenin yarısını alabiliyor bence klavye ile kullanılacaksa 90X40 lık şart.Benim aldığım ürün bu.
Appa AN-888 Oyuncu Mouse Pad 70x30 cm Kaymaz Dikişli Fiyatı
Appa AN-888 Oyuncu Mouse Pad 70x30 cm Kaymaz Dikişli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Edit : Benim aldığım 19 TL'ymiş
Alıntıyı görüntüle