Hiçbirşey işe yaramazsa yatmadan önce 10kg ağırlık koyucam üstüne belki düzelirÜstüne otur(!)
İki şeyin arasına bırak bence bir kaç saat.
Dostum aynı şekilde bende de o mouse pad var. Aynı yerler bendede kalkık fotoğrafını çektiğin yer üstüne ağırlık koyunca düzeldi ama köşelerde sende olduğu gibi minik bir kıvrılma var nedenini bilmiyorum. İncelemesini izlediğim kişidede aynı şey vardı.Bir şey olmaz diye düşünüp mousepadi ıslak mendille sildim kuruyunca böyle havaya kalktı ne yapmam gerekiyor?
Alıntıyı görüntüle
Gece yatarken deneyeceğim teşekkürler. Kenarları çok sorun değilde tam ortadan kolunu koydugun yerde olunca sıkıntı oluyor.Dostum aynı şekilde bende de o mouse pad var. Aynı yerler bendede kalkık fotoğrafını çektiğin yer üstüne ağırlık koyunca düzeldi ama köşelerde sende olduğu gibi minik bir kıvrılma var nedenini bilmiyorum. İncelemesini izlediğim kişidede aynı şey vardı.
Maalesef işe yaramiyor eski haline dönüyor direkt.rgb mousepadların kenarda ki dikişlerden kaynaklanıyor çekiştirerek düzeltebilirsiniz
Patlamıyorlar üzerine 7.5 KG koydum.Üzerine rgb şeritlerin üstüne gelmeyecek bir şey koy rgbler patlamasın.
Bide tokatla belki düzelir.
Çift taraflı bant ilede masaya yapıştırabilirsin dostum.Gece yatarken deneyeceğim teşekkürler. Kenarları çok sorun değilde tam ortadan kolunu koydugun yerde olunca sıkıntı oluyor.
Maalesef işe yaramiyor eski haline dönüyor direkt