YiğitAysul
80+ Silver
Dediğiz iyi olur hocam umarım düzelirmousepad pislenmişti biraz bastırmadan ıslak mendille sileyim dedim böyle olduaman hocam sizde silmeyin
Dediğiz iyi olur hocam umarım düzelirmousepad pislenmişti biraz bastırmadan ıslak mendille sileyim dedim böyle olduaman hocam sizde silmeyin
Teşekkürler![]()
Adata XPG Battleground XL Prime Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Battleground XL Prime Mouse Pad fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Battleground XL Prime Mouse Pad özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Üstüne otur(!)
İki şeyin arasına bırak bence bir kaç saat.
Üstüne ağırlık koy dursun birkaç saat.
Üstüne ağırlık koy bu arada mousepad güzelmiş![]()
Birşeyin altına koy. Kitap, defter, halı falan
Üstüne Birsürü kitap + 10kg Ağırlık koydum 8-9 saat o şekilde bıraktım hala aynı.Yatarken üzerine ağırlık koy düzelir.
Ütülemek işe yarayabilir belki emin değilimÜstüne Birsürü kitap + 10kg Ağırlık koydum 8-9 saat o şekilde bıraktım hala aynı.
Hocam siz direk çöpe attırıcaksınız bana mousepadiÜtülemek işe yarayabilir belki emin değilim
Aynısı bende de var ve baya sinir ediyor beni.Dostum aynı şekilde bende de o mouse pad var. Aynı yerler bendede kalkık fotoğrafını çektiğin yer üstüne ağırlık koyunca düzeldi ama köşelerde sende olduğu gibi minik bir kıvrılma var nedenini bilmiyorum. İncelemesini izlediğim kişidede aynı şey vardı.
Ağırlık ile çözülecek bir şey değil gibi. Soğuk su ile yıkasak geçer mi acaba?Aynısı bende de var ve baya sinir ediyor beni.
Süpürge ile temizleyince oldu sanırım. Üstüne kitap bıraktım 1-2 gece ama düzelmedi.
Var mı çözüm?
Not: bendeki gamepower marka.
ters tarafa katla aynı antech ışıklı mousepad bendede var ilk değildiğinde böyleydi tersine katladım geçtiAğırlık ile çözülecek bir şey değil gibi. Soğuk su ile yıkasak geçer mi acaba?
Kısa bir araştırma ile gördüğüm:Ağırlık ile çözülecek bir şey değil gibi. Soğuk su ile yıkasak geçer mi acaba?
Bu mousepadi ilk kutudan çıkarttığımda oluşan iz gibi değil ıslak mendille silince havaya kalktı. Geçmiyor hiçbir türlü.ters tarafa katla aynı antech ışıklı mousepad bendede var ilk değildiğinde böyleydi tersine katladım geçti
Ütü işine girmem yarın adata ile iletişim kurayım bakalım ne diyecekler.Kısa bir araştırma ile gördüğüm:
Güneşe bırakıp ısınınca üstüne ağırlık koyulabilir. Kitap yığını gibi.
Veya üstüne bir kumaş koyup ütüleyin denmiş. Dikkat edin, mousepad'i yakmayın. Annenize danışın, daha iyi bildiği için yardımcı olabilir.
Üzerine ağırlık koyun (kitap, yastık vs.) Bu arada mouse Pad güzelmiş marka model nedir ?Bir şey olmaz diye düşünüp mousepadi ıslak mendille sildim kuruyunca böyle havaya kalktı ne yapmam gerekiyor?
Alıntıyı görüntüle