Neler Yeni

mousepad Havaya Kalktı

Flamesa

80+ Silver
Üzerine ağırlık koyun (kitap, yastık vs.) Bu arada mouse Pad güzelmiş marka model nedir ?
Koydum toplamda 20-30kg kitap ve ağırlık koydum geçmiyor.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yastık ile nasıl yaptın? Anlayamadım.
Hocam benim Mouse'um 25x25 boyutlarda yani kare yani öyleydi artık aramızda değil kendisi, oyun oynarken klavye ile kaldırtmıştım ve sabaha kadar bu durumda kaldı sabah gördüm kırıştığını sonra bende ne yaparım derken aklıma minder yastık benzeri bir şey tam olarak ikisi de değil böyle dümdüz dikdörtgen gibi nerdeyse, onu onun üzerine koydum ve onun üzerine sehpa koydum 3-4 saat sonra düzeldi.

Penguen

80+ Silver
Hocam benim Mouse'um 25x25 boyutlarda yani kare yani öyleydi artık aramızda değil kendisi, oyun oynarken klavye ile kaldırtmıştım ve sabaha kadar bu durumda kaldı sabah gördüm kırıştığını sonra bende ne yaparım derken aklıma minder yastık benzeri bir şey tam olarak ikisi de değil böyle dümdüz dikdörtgen gibi nerdeyse, onu onun üzerine koydum ve onun üzerine sehpa koydum 3-4 saat sonra düzeldi.
Sehpa kısmını baştan söyleseydin. Ben de yastıkla nasıl oluyor diye düşünüyorum. 😅

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sehpa kısmını baştan söyleseydin. Ben de yastıkla nasıl oluyor diye düşünüyorum. 😅
Yani hocam yastıkla nasıl olacak ki zaten ben yastığı yumuşatması için koydum oraya, haklısınız bende biraz garip demişim. Yastıkla gibisinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,777
Üyeler
161,493
Son üye
kulisfy
Top Bottom