Yastık ağır mı oluyor?Üzerine ağırlık koyun (kitap, yastık vs.) Bu arada mouse Pad güzelmiş marka model nedir ?
Ben kitap denemiştim, işe yaramadı.
Yastık ağır mı oluyor?Üzerine ağırlık koyun (kitap, yastık vs.) Bu arada mouse Pad güzelmiş marka model nedir ?
Koydum toplamda 20-30kg kitap ve ağırlık koydum geçmiyor.Üzerine ağırlık koyun (kitap, yastık vs.) Bu arada mouse Pad güzelmiş marka model nedir ?
Ben yastık ile denedim oldu düzeldi. Kitap ile denedim ve hiç geçmeye bir kırışıklık oluştu, kullanmayacaktım bende ütüledim iyice mahvoldu yeni aldım sonra.Yastık ağır mı oluyor?
Ben kitap denemiştim, işe yaramadı.
Yastık ile nasıl yaptın? Anlayamadım.Ben yastık ile denedim oldu düzeldi. Kitap ile denedim ve hiç geçmeye bir kırışıklık oluştu, kullanmayacaktım bende ütüledim iyice mahvoldu yeni aldım sonra.
Hocam benim Mouse'um 25x25 boyutlarda yani kare yani öyleydi artık aramızda değil kendisi, oyun oynarken klavye ile kaldırtmıştım ve sabaha kadar bu durumda kaldı sabah gördüm kırıştığını sonra bende ne yaparım derken aklıma minder yastık benzeri bir şey tam olarak ikisi de değil böyle dümdüz dikdörtgen gibi nerdeyse, onu onun üzerine koydum ve onun üzerine sehpa koydum 3-4 saat sonra düzeldi.Yastık ile nasıl yaptın? Anlayamadım.
Sehpa kısmını baştan söyleseydin. Ben de yastıkla nasıl oluyor diye düşünüyorum.Hocam benim Mouse'um 25x25 boyutlarda yani kare yani öyleydi artık aramızda değil kendisi, oyun oynarken klavye ile kaldırtmıştım ve sabaha kadar bu durumda kaldı sabah gördüm kırıştığını sonra bende ne yaparım derken aklıma minder yastık benzeri bir şey tam olarak ikisi de değil böyle dümdüz dikdörtgen gibi nerdeyse, onu onun üzerine koydum ve onun üzerine sehpa koydum 3-4 saat sonra düzeldi.
Yani hocam yastıkla nasıl olacak ki zaten ben yastığı yumuşatması için koydum oraya, haklısınız bende biraz garip demişim. Yastıkla gibisinden.Sehpa kısmını baştan söyleseydin. Ben de yastıkla nasıl oluyor diye düşünüyorum.
O mousepad'e kıyılır mıHocam siz direk çöpe attırıcaksınız bana mousepadi çift taraflı bant ile yapıştiracağım sanırım başka çare yok gibi.
Iyiki ütü işine filan girmemişim gaming gen ile konuştum değişim yapacaklarını söyledilerO mousepad'e kıyılır mı