MOUSEPAD Kıvrık geldi napabilrim

Bendede öyle olmuştu yıkayıp balkondaki duvara şap diye dümdüz yapıştırdım kuruduğunda dümdüzdü

babus sıfır mousepadi niye yıkiyim ben zaten öyle hevesimi alayım bi kutu açmış olayım mousepadi bu askılık gibi bir şey yaptım oraya asayım diğerlerinin arasında olsun diye aldım hevesimizi de bıraktılar kursagımızda düz kutuda gelse ne olurdu su mousepad xraypadin sucu gerçi keşke wraithi suçlayabilsem ütüyü az ısttım öyle ütüledim yanık yoktur insallah sıcaktı bayağı çünkü şuanda sıkıntı yok tam düzelmedi ama idare eder iade vs en sevmediğim süreç kargom siparişten 2 gün sonra geldiğinde bile şubeyi darlıyorum kendim alıyorum falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam üzerine havlu koyarak ütü yapmayı deneyin. olmadı terse katlayıp bi günde öyle bekletin kutuda

o kutuyu saklicam ama dahada kullanmam ya

fotografini ekler misin gonderilen paketi ve mp nin

5891116687137297528.webp

babus bak soldaki wraithin kutusu ortadaki rulo kutuda bu katlananın 50x50 olmasına ve bana daha kaliteli hissetirmesine rağmen xraypaddan daha ucuz wraith + düz kutuda göndermişler helal adamlarda bukdr basitti yani ama hiç bir mousepadin hakkı bu rakamlar değil tabii oyle keyfi alıyoruz yani kumar oynamak yerine gibi şimdi ufak tefek açıklıklar kaldı biraz beklicem bu gece uyumadan önce koyarım halı altına dümdüz olur sonra asar bir daha yüzüne bakmam zaten uzun bi sure 50x50 seviyorum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,084
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri