MOUSEPAD Kıvrık geldi napabilrim

Hocam kargocu eleman a kötü söz falan mı söylediniz kargoya şut çekmişler gibi 🤔

Yok hocam direkt paketlemeden kaynaklı kendi paketinden yani xraypad kaynaklı kenarları böyle kalkık sadece halı altında bıraktım vs düzelmiyor masada dümdüz durmuyor ve ucuz hissettiriyor anlamadıgım sekilde ya keşke iade edebilsem 2 lira bşrsey ama fazla ugrasmicam iade almazlarsa

arkadaşlar selam düşündüğümn aksine mousepad düz bir kutu yerine sarılarak gönderilmiş kutusu öyle yani bukdr para verip düz bi kutuda alamamak saka gibi neyse bi tarafları kalkık oluyor ne yapabilirim ütü yapmak istemiyorum yanar falan diye https://wraithesports.com/products/...+Mousepad&_ss=e&_v=1.0&variant=48784023290049 bu mousepad
evde en cok ustunden gecilen halinin altina koy 1 2 gun takılsın o halinin altinda 10/10 cozum

küçük bir tarafı kalkıksa halı bir işe yaramaz tersine çevir

evde en cok ustunden gecilen halinin ustune koy 1 2 gun takılsın o halinin altinda 10/10 cozum

tamam babus 4 5 saat kaldı ama tekrar koyuyom simdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi mousepad'e 2 2.5k para verip birde ugrastıgımz seylere bak bu xraypade fena sovecem ya wraithde cok zor galiba paketin bi fotosunu eklemesi

arkadaşlar selam düşündüğümn aksine mousepad düz bir kutu yerine sarılarak gönderilmiş kutusu öyle yani bukdr para verip düz bi kutuda alamamak saka gibi neyse bi tarafları kalkık oluyor ne yapabilirim ütü yapmak istemiyorum yanar falan diye https://wraithesports.com/products/...+Mousepad&_ss=e&_v=1.0&variant=48784023290049 bu mousepad
Ben ütüledim bile benim longtengi ama yine de hafif kalkıklık duruyor. Ütülerken üstüne havlu atıp ütüledim. Tavsiye etmem. Değişime gönder veya iade.

Ben düz yüzeye serip üstüne düz bir şey koyarak düzeltiyordum

hocam üzerine havlu koyarak ütü yapmayı deneyin. olmadı terse katlayıp bi günde öyle bekletin kutuda

tamam babus 4 5 saat kaldı ama tekrar koyuyom simdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi mousepad'e 2 2.5k para verip birde ugrastıgımz seylere bak bu xraypade fena sovecem ya wraithde cok zor galiba paketin bi fotosunu eklemesi
Bendede öyle olmuştu yıkayıp balkondaki duvara şap diye dümdüz yapıştırdım kuruduğunda dümdüzdü

Geri