Bu veya bunun bi değişiği alınır mı? şuan ve bunlar kaymazmı
Orijinal longteng değil bu, klassenin kendi mousepad'i ama alınır güzel mousepaddir. Şahsen bu bütçeye çıkıyorsam ben QCK alırdımBu veya bunun bi değişiği alınır mı? şuan ve bunlar kaymazmı
aynısını kullanıyorum baya iyi alınabilirBu veya bunun bi değişiği alınır mı? şuan ve bunlar kaymazmı
qck+ veya heavy bak derimBu veya bunun bi değişiği alınır mı? şuan ve bunlar kaymazmı
QCK+ hayatımda kullandığım en berbat mousepad. Kiri tozu felaket tutuyor, Kullanıma bağlı mousepad üstünde grileşme/renk atmaları oluyor ve ne kadar yıkarsanız yıkayın geçmiyor. Hal böyle olunca bir süre sonra mousepad özelliğini kaybediyor ve mouseu çevirirken oyunda takılmalar meydana geliyor. Uzun süreli kullanım için berbat bir mousepad.Orijinal longteng değil bu, klassenin kendi mousepad'i ama alınır güzel mousepaddir. Şahsen bu bütçeye çıkıyorsam ben QCK alırdım
Dikişsiz olması lazım uzun ömürlü degilQCK+ hayatımda kullandığım en berbat mousepad. Kiri tozu felaket tutuyor, Kullanıma bağlı mousepad üstünde grileşme/renk atmaları oluyor ve ne kadar yıkarsanız yıkayın geçmiyor. Hal böyle olunca bir süre sonra mousepad özelliğini kaybediyor ve mouseu çevirirken oyunda takılmalar meydana geliyor. Uzun süreli kullanım için berbat bir mousepad.