Fps oyunları için mousepad çok önemli ve mouse skatezlerini kontrol edip eridiyse değiştirmek gerek.Merhaba mousepad refleksler için ne kadar önemlidir etkisi varmıdır birde monitörlerdeki ghosting olayı nedir
bu iyi midir? hocam https://www.trendyol.com/klassegear...d-p-791630152?boutiqueId=61&merchantId=378119Monitörlerdeki ghosting olayı hayaletlenme demektir ve gecikme değeri yüksek ve hz değeri düşük monitörlerde olur. Alıntıyı görüntüle
Burada da görüldüğü gibi bir cismin arkasında hayalet gibi bir şey olur ve oyunlarda da istenmeyen bir görüntü olur.
Mousepad ise cidden önemlidir kendimde FPS oyunları oynuyorum ve Rampagenin dandik bir mousepadinden Klasse Longteng'e geçtim gerçekten de büyük bir fark oldu.
Hocam iyidir ben LongTeng olanını kullanıyorum. Aslında LongTeng yabancı bir marka ve çok pahalı fakat klassegear markası bunun bir replikasını yapmış ve ortaya başarılı bir iş çıkarmış diyebilirim.
linkiniz varmı hocam longteng olanının bide masa boyu değilmi kare değil yaniHocam iyidir ben LongTeng olanını kullanıyorum. Aslında LongTeng yabancı bir marka ve çok pahalı fakat klassegear markası bunun bir replikasını yapmış ve ortaya başarılı bir iş çıkarmış diyebilirim.
hocam direk şunu alabilirsin diyeceğin bir link varmı ayrıca klavye olarakta a4tech klavye kullanıyorum büyük bir klavye logitech e geçmeli miyimKare hocam benim dediğim ama 480x400mm yani boyunun yeteceğini düşünüyorum.