Neler Yeni

Mousepad ne kadar önemlidir ve ghosting nedir

caneblat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
caneblat
Merhaba mousepad refleksler için ne kadar önemlidir etkisi varmıdır birde monitörlerdeki ghosting olayı nedir

oEnesQlf

80+ Silver
Merhaba mousepad refleksler için ne kadar önemlidir etkisi varmıdır birde monitörlerdeki ghosting olayı nedir
Fps oyunları için mousepad çok önemli ve mouse skatezlerini kontrol edip eridiyse değiştirmek gerek.

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yiğit Karakuzu
Monitörlerdeki ghosting olayı hayaletlenme demektir ve gecikme değeri yüksek ve hz değeri düşük monitörlerde olur.
1737480622400.png

Burada da görüldüğü gibi bir cismin arkasında hayalet gibi bir şey olur ve oyunlarda da istenmeyen bir görüntü olur.

Mousepad ise cidden önemlidir kendimde FPS oyunları oynuyorum ve Rampagenin dandik bir mousepadinden Klasse Longteng'e geçtim gerçekten de büyük bir fark oldu.

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
Monitörlerdeki ghosting olayı hayaletlenme demektir ve gecikme değeri yüksek ve hz değeri düşük monitörlerde olur. Alıntıyı görüntüle
Burada da görüldüğü gibi bir cismin arkasında hayalet gibi bir şey olur ve oyunlarda da istenmeyen bir görüntü olur.

Mousepad ise cidden önemlidir kendimde FPS oyunları oynuyorum ve Rampagenin dandik bir mousepadinden Klasse Longteng'e geçtim gerçekten de büyük bir fark oldu.
bu iyi midir? hocam https://www.trendyol.com/klassegear...d-p-791630152?boutiqueId=61&merchantId=378119

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yiğit Karakuzu

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
Hocam iyidir ben LongTeng olanını kullanıyorum. Aslında LongTeng yabancı bir marka ve çok pahalı fakat klassegear markası bunun bir replikasını yapmış ve ortaya başarılı bir iş çıkarmış diyebilirim.
linkiniz varmı hocam longteng olanının bide masa boyu değilmi kare değil yani

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yiğit Karakuzu
Kare hocam benim dediğim ama 480x400mm yani boyunun yeteceğini düşünüyorum.

caneblat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
caneblat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kare hocam benim dediğim ama 480x400mm yani boyunun yeteceğini düşünüyorum.
hocam direk şunu alabilirsin diyeceğin bir link varmı ayrıca klavye olarakta a4tech klavye kullanıyorum büyük bir klavye logitech e geçmeli miyim

Top Bottom