MousePad Önerisi 300 TL

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
300
Merhabalar belli butcem yok 300 civari az ustu olabilir. Klavyemin de altını kaplayacak sekilde büyük istiyorum. Mouse Rival 3 Wireless eger önemliyse. Alanımın fotoğrafını aşağıya biraktim.
Tesekkur ederim..
Post automatically merged:

Merhabalar belli butcem yok 300 civari az ustu olabilir. Klavyemin de altını kaplayacak sekilde büyük istiyorum. Mouse Rival 3 Wireless eger önemliyse. Alanımın fotoğrafını aşağıya biraktim.
Tesekkur ederim..

Ben bunu düşünüyordum kod ile birlikte 300 TL' ye geliyor.

Ekler

• 20230511_225559.jpg
    20230511_225559.jpg
    373.2 KB · Hit: 88
Son düzenleme:
f/p ürün istiyorsan

kaliteli istiyorsan bunları iyi

ila rgb istiyorsan

f/p ürün istiyorsan

ila rgb istiyorsan
Son attığın mi yoksa Gamepower olan mi?

f/p ürün istiyorsan

ila rgb istiyorsan
bak bu markayı kullanıyorum 6 aydan fazla oldu defalarca yıkadım ne renk atması ne renk solması. taş gibi çıktı. öneriyorum. asus rog basılı olanını almıştım.

Tesekkur ederim.

gamepowerınki kalitesizdir tahminimce arkadaşın attığı daha iyi
Tesekkurler.

bak bu markayı kullanıyorum 6 aydan fazla oldu defalarca yıkadım ne renk atması ne renk solması. taş gibi çıktı. öneriyorum. asus rog basılı olanını almıştım.
Porge için mi dediniz?

f/p ürün istiyorsan

ila rgb istiyorsan
Şu son attığınız düşünülebilir güzel birşeye benziyor hem görüntü hem rgb beyaz sistem için ilk attığınız hem sade hem şık

Porgeyi şuan kullanıyorum Xradesi de daha önce kullandım, ikiside f/p olarak iyi

Şu son attığınız düşünülebilir güzel birşeye benziyor hem görüntü hem rgb beyaz sistem için ilk attığınız hem sade hem şık
Gerçi fotolu yorumlara baktımda rgb li olan 10/5 i bile haketmiyor gibi duruyor ama beyaz siyah olan gerçekten hoş

Rgb ol an mi hocam?

Evet Rgb olan guzel degil gibi sorunluymuş. Alternatif öneriniz var mı?
Dediğim gibi beyaz çok şık ve sade duruyor bnde sepete ekledim ay sonu fln almayı düşünüyorum

İkeadaki mousepadi çok övüyorlar ama bilemedim

Geri