Mousepad önerisi lazım

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
498
Beyler nousepad önerisi lazım fps oynuyorum şu işini görür dediğiniz varsa link koyarsanız iyi olur bütçe belirlemedim ama yani şu işini görür derseniz alırım

Spirit of Aim çok öneriliyor, speed yüzey olanı. Bende klasse pro var CS oynuyorum bir sıkıntısını görmedim bütçenize göre değişir seçenekler.

Spirit of Aim çok öneriliyor, speed yüzey olanı. Bende klasse pro var CS oynuyorum bir sıkıntısını görmedim bütçenize göre değişir seçenekler.
Atarmısınız kullandığınız modeli

Çok yüksek elo değilseniz 2-3k vermek saçmalık. Amatör değilim 10 yıldır CS oynuyorum mousepad kaliteli değil diye adam vuramadığımı hissetmedim hiç.

Kullandığım model bu, ortadan kestim 45x40 ölçüde kullanıyorum. Kestiğim yerden bile en ufak açılma yapmadı 2-3 sefer yıkamama rağmen.

Çok yüksek elo değilseniz 2-3k vermek saçmalık. Amatör değilim 10 yıldır CS oynuyorum mousepad kaliteli değil diye adam vuramadığımı hissetmedim hiç.

Kullandığım model bu, ortadan kestim 45x40 ölçüde kullanıyorum. Kestiğim yerden bile en ufak açılma yapmadı 2-3 sefer yıkamama rağmen.
bendede var çok normal bir mousepad

50 cm x 50 cm kumaş parçasına 2-3k vermek bi bana mı pahalı geliyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bimden 200 liraya polosmart 90x40 aldım gayet memnunum kardeşim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle baskısız mat mouse pad alma. Lazer okuyucu okuyamıyor. ben deli olduydum farede sıkıntı var diye meğer mouse padde varmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,303
Üyeler
185,702
Son üye
reis_gezer
Geri