Atarmısınız kullandığınız modeliSpirit of Aim çok öneriliyor, speed yüzey olanı. Bende klasse pro var CS oynuyorum bir sıkıntısını görmedim bütçenize göre değişir seçenekler.
Fiyatı bence iyi ben biraz daha fikir alayım teşekkür ederimhttps://wraithesports.com/products/wraith-spirit-of-aim-mousepad?variant=47478476308673 Hybrid olanını kullanıyorum memnunum hocam pahalı derseniz klassenin mousepadleride üzmez sizi
spirit of aim speed alsan yıllarca kullanırsın zaten su geçirmezlik gibi bi özelliği var speedin ekstra hybride kıyaslaFiyatı bence iyi ben biraz daha fikir alayım teşekkür ederim
www.klassegear.com
bendede var çok normal bir mousepadÇok yüksek elo değilseniz 2-3k vermek saçmalık. Amatör değilim 10 yıldır CS oynuyorum mousepad kaliteli değil diye adam vuramadığımı hissetmedim hiç.
Kullandığım model bu, ortadan kestim 45x40 ölçüde kullanıyorum. Kestiğim yerden bile en ufak açılma yapmadı 2-3 sefer yıkamama rağmen.
![]()
Klasse Pro Gaming Mousepad
Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin!www.klassegear.com