N nulgath 80+ Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 131 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim kerim demir Pazartesi, 16:38 #1 Mousepad önerisi olan var mı? (Ekipmanlarım razer ona göre bir şey almak istiyorum)
B bahtı kara şovalye 80+ Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim yakup atasoy Pazartesi, 16:40 #2 nulgath yazmış: Mousepad önerisi olan var mı? (Ekipmanlarım razer ona göre bir şey almak istiyorum) Devamı için tıklayın... bütçenizi , mouspad boyutunu ve renk seçimini belirtirseniz arkadaşlar daha yardımcı olabilir
nulgath yazmış: Mousepad önerisi olan var mı? (Ekipmanlarım razer ona göre bir şey almak istiyorum) Devamı için tıklayın... bütçenizi , mouspad boyutunu ve renk seçimini belirtirseniz arkadaşlar daha yardımcı olabilir
N nulgath 80+ Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 131 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim kerim demir Pazartesi, 16:41 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bahtı kara şovalye yazmış: bütçenizi , mouspad boyutunu ve renk seçimini belirtirseniz arkadaşlar daha yardımcı olabilir Devamı için tıklayın... 500-600tl bütçe ayırasm yeterli olur diye düşünüyorum 70x30-90x30 falan da yeterli olur
bahtı kara şovalye yazmış: bütçenizi , mouspad boyutunu ve renk seçimini belirtirseniz arkadaşlar daha yardımcı olabilir Devamı için tıklayın... 500-600tl bütçe ayırasm yeterli olur diye düşünüyorum 70x30-90x30 falan da yeterli olur