Bakım zamanı gelmiş motor inecek ustam 5000e hallederizSteelseries qck large mousepad var son 2 gündür plastik gibi bir koku yayıyor sebep ne olabilir 1 yıllık
.D yıkarsam gecermi hocam sizceBakım zamanı gelmiş motor inecek ustam 5000e hallederiz
Oğlum abine bi yemek söyle motor inecekBakım zamanı gelmiş motor inecek ustam 5000e hallederiz
Isı yüzünden yapıyorsa geçmez ısı sorununu çözeceksin normal kokuyorsa geçer.D yıkarsam gecermi hocam sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oğlum abine bi yemek söyle motor inecek
Hocam makineye atamam da odam sıcak malum bu havada yada acaba hiç yerinden kaldırmadım diyemi oldu belki ondandır neyse yıkayayım yarın parfümle falan hallederim artık Ağır kokuyor diye bazanın altına koydum o dereceIsı yüzünden yapıyorsa geçmez ısı sorununu çözeceksin normal kokuyorsa geçerben makinede yıkıyorum deterjanla ama soğuk suda tertemiz çıkıyor sonra güneş görmeyen bir yere koyup suyunu kurutuyorum bitiyor gidiyor üstüne birazda parfüm ateşlersin mis gibi kokar
![]()
O kadar ağır kokacak kadar nasıl ısınıyor odan 45 derece mi cehennemde mi yaşıyorsunHocam makineye atamam da odam sıcak malum bu havada yada acaba hiç yerinden kaldırmadım diyemi oldu belki ondandır neyse yıkayayım yarın parfümle falan hallederim artık Ağır kokuyor diye bazanın altına koydum o derece
Hocam çokda kokmuyor da kokuya inanılmaz hassasiyetim var oda tahminen sabahları 36 gece 15 civarıO kadar ağır kokacak kadar nasıl ısınıyor odan 45 derece mi cehennemde mi yaşıyorsun
Denizli sıcakHocam çokda kokmuyor da kokuya inanılmaz hassasiyetim var oda tahminen sabahları 30 gece 15 civarı
Makineye atamazsan elinle yıkayabilirsin pek temizlemez makine gibi ama sakın fırça falan vurma telef etme ben makineye atıyorum deterjanla bir şey olmuyor jd900 varHocam çokda kokmuyor da kokuya inanılmaz hassasiyetim var oda tahminen sabahları 36 gece 15 civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denizli sıcak
Elimle deniyim bi ince zaten mousepad temizlenmesse atarım makineyeMakineye atamazsan elinle yıkayabilirsin pek temizlemez makine gibi ama sakın fırça falan vurma telef etme ben makineye atıyorum deterjanla bir şey olmuyor jd900 var
15/30 kısa programına SOĞUK suda at yıka deterjan atabilirsin yumuşatıcıyı çok az atElimle deniyim bi ince zaten mousepad temizlenmesse atarım makineye
Steelseries qck large mousepad var son 2 gündür plastik gibi bir koku yayıyor sebep ne olabilir 1 yıllık