ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,761
stok skatesi kötüymüş galiba değiştirmeme gerek var mı hazır mousepad ve klavye alacakken onu da alayım mı
qck mousepad iyidir ve skatezi berbat değil kullanabilirsin gayet.stok skatesi kötüymüş galiba değiştirmeme gerek var mı hazır mousepad ve klavye alacakken onu da alayım mı
qck mini kullanıyodum başka bi markaya geçmek istiyorumqck mousepad iyidir ve skatezi berbat değil kullanabilirsin gayet.
Wraith Ace Series Storm, Spirit of aim pro, Spirit of aimstok skatesi kötüymüş galiba değiştirmeme gerek var mı hazır mousepad ve klavye alacakken onu da alayım mı
pro ile aim arasında boy ve renk farkı mı var sadeceWraith Ace Series Storm, Spirit of aim pro, Spirit of aim
skatezi deneyimleyip öyle karar verebilirsin. hız için jade, control için obsidian modellerine bak.
https://wraithesports.com/products/...4MrOnhL_MkjgbxYNxg4m2wiZMYRSr3HcaAuiCEALw_wcB Skatezstok skatesi kötüymüş galiba değiştirmeme gerek var mı hazır mousepad ve klavye alacakken onu da alayım mı
pro ile aim arasında boy ve renk farkı mı var sadece
speed ile hybridin farkı değil mi o düz modelin speedi tutuyor muSoA pro'nun kumaşı özel, su tutmuyor. düz modelde bulunmayan özellik. ayrıntılar için videoya bakabilirsin.
qck large geç gqyet iyiqck mini kullanıyodum başka bi markaya geçmek istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
spirit of aim nasıl çok fazla kişide görmüştüm