Yardım Mousepad'e zarar vermeden nasıl temizlenir ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
391
Beyler mousepadi wraith'ten epey pahalıya aldığım için temizlik konusunu size sormak istedim. Zarar vermeden nasıl temizlenir bu pad ?

Beyler mousepadi wraith'ten epey pahalıya aldığım için temizlik konusunu size sormak istedim. Zarar vermeden nasıl temizlenir bu pad ?
yapıştır banyo duvarına duvarı ıslayıp eline güzelce yıka sonra şampuanlanıyomu bılmıyom

Al Banyoya hafif ıslat duvarı yapıştır mousepadi azcık sabun dök yıka durula sonra kuruması için güzel bir yere koy aman fazla güneşin altında tutma

ben kendim mousepadi banyoda ıslatıp sert cisim kullanmadan sabun döküp elimle köpürtüp duruluyorum sonra kurumaya bırakıyorum tamamdır tertemiz oluyor

Çok kirlenince direkt yenisini almak daha mantıklı sanki.Videoda ki gibi temizleyince ruhu kayıyor

videodaki gibi temizlenmez zaten sünger değmemesi lazım sadece el ile köpürtülcek şampuan değil el sabunu kullanılcak pislik aksın diye çiteme asla olmaz mousepada

Çok kirlenince direkt yenisini almak daha mantıklı sanki.Videoda ki gibi temizleyince ruhu kayıyor
günümüz tr piyasasında çokta mümkün değil. (kullandığın modele bağlı)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,901
Üyeler
184,698
Son üye
Turaninho
Geri