Neler Yeni

Mouse'un oynayışa etkisi var mı.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Attığınız mouse'tan G Pro X'e geçerseniz büyük bir etkisi olur.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Fark olur olmasina da superlight yerine Ninjutso Sora, Lamzu Atlantis, Deathadder V2 Pro, Viper V3 Pro falan daha mantikli.

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Alacağınız mouse'yi öncelikle test edin gidip kullanın elinize tam oturması lazım sonrasaında büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. gidin bir teknomarkete hepsini inceleyin el yapınıza uyanı bulun

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alacağınız mouse'yi öncelikle test edin gidip kullanın elinize tam oturması lazım sonrasaında büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. gidin bir teknomarkete hepsini inceleyin el yapınıza uyanı bulun
Yok hocam benim arkadaşta var aynısı test ettim mükemmel derece oturuyo elime
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fark olur olmasina da superlight yerine Ninjutso Sora, Lamzu Atlantis, Deathadder V2 Pro, Viper V3 Pro falan daha mantikli.
Hocam dediğnizi mouselerde efsane ama elime oturmama korkusu var superlightı daha önce deneme şansım oldu elime mis gibi oturdu diğerleri uymaz diye korkuyorum avuç içi tutuyorum superlighta avuç içi daha iyi

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick

Hocam dediğnizi mouselerde efsane ama elime oturmama korkusu var superlightı daha önce deneme şansım oldu elime mis gibi oturdu diğerleri uymaz diye korkuyorum avuç içi tutuyorum superlighta avuç içi daha iyi
o zaman süper memnun kaldıysan

Jâckêrs

80+ Bronze
Çok fark yaratacaktır ama almadan önce bir mağazada deneme şansın varsa iyi olur çünkü eline tam oturuyor mu, rahat ediyor musun falan bunlar önemli.

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
büyük ölçüde olur, kalite mouse her zaman daha iyi kullanım sağlar. iyi oynuyorsan + etki olur ama öyle oynamayıp işi mouseye bırakmamak gerek

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Çok fark yaratacaktır ama almadan önce bir mağazada deneme şansın varsa iyi olur çünkü eline tam oturuyor mu, rahat ediyor musun falan bunlar önemli.
Evet hocam benim arkadaşta var denedim iyi oturuyor zaten logitechin bütün mouseleri elime tam oturuyor sanki benim için tasalarnmış gibi :D

büyük ölçüde olur, kalite mouse her zaman daha iyi kullanım sağlar. iyi oynuyorsan + etki olur ama öyle oynamayıp işi mouseye bırakmamak gerek
Tamamdır hocam teşekkür ederim :)

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

Çok popüler mouseler değiller ülkemizde şuan için test konusunda haklısın o yüzden. Anca alıp uymama durumunda iade edersin onun dışında kullanan tanıdığın yoksa pek mumkun degil. Zamanini harcayip harcamamak sana kalmis

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
150 liralik rampage kullaniyorum. sonuc ortada

Ekler

• 6C358CBB-F5ED-44A2-93E6-146B08BFF8FF.jpeg
    6C358CBB-F5ED-44A2-93E6-146B08BFF8FF.jpeg
    74.2 KB · Hit: 33
Top Bottom