Neler Yeni

Mouse'un yapış yapış olmasını nasıl engelleyebilirim?

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Gün içinde saat, durum fark etmeksizin elim aşırı derecede terliyor ve gariban mouse da yapış yapış oluyor sürekli. Boş bir konu olabilir ama kendim çözüm bulamadım, sizce nasıl engelleyebilirim?

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Sürekli silmek lazım ya da çok rahatsız oluyorsanız bazı mouseların dokusu yapış yapış olmasını engelliyor onlara bakabilirsiniz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,052
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bilen varsa söylesin

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Gün içinde saat, durum fark etmeksizin elim aşırı derecede terliyor ve gariban mouse da yapış yapış oluyor sürekli. Boş bir konu olabilir ama kendim çözüm bulamadım, sizce nasıl engelleyebilirim?
yanınızda peçete yada ıslak mendil bulundurun. Ne elinizin terlemesini yada mouse ın yapış yapış olmasını engelleyecek bir yöntem yok

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
bence pc ya oturmadan önce pudra kullanabilirsiniz teri emer diye düşünüyorum

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
şimdi masada ıslak mendil bulundur mouse sil işte başka çzöümü yok kolay bir şey

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Bazı insanların eli çok terler normalde el içinde avuç içinde ter bezi yoktur ama tabii ki bu değişkenlik gösterebiliyor üstelik çoğu kişide var sizde de olduğu gibi bununla ilgili ilaçlar var sadece mouse için değil tüm hayatınızı etkileyebilir çoğu insan bunu önemsemiyor elinde paçete ile gezen arkadaşlarım var çok da kafalarına takmıyorlar lakin dediğim gibi bu dermansız bir dert değil. Tıp fakültesi 3. sınıfım cüzi bilgimle size bunu söyleyebilirim, eğer gerçekten dert ediyorsanız sadece mouse için değil tüm hayatınızı etkiliyorsa bir dermatolog buna çok rahat çözüm bulabilir saygılar.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bazı insanların eli çok terler normalde el içinde avuç içinde ter bezi yoktur ama tabii ki bu değişkenlik gösterebiliyor üstelik çoğu kişide var sizde de olduğu gibi bununla ilgili ilaçlar var sadece mouse için değil tüm hayatınızı etkileyebilir çoğu insan bunu önemsemiyor elinde paçete ile gezen arkadaşlarım var çok da kafalarına takmıyorlar lakin dediğim gibi bu dermansız bir dert değil. Tıp fakültesi 3. sınıfım cüzi bilgimle size bunu söyleyebilirim, eğer gerçekten dert ediyorsanız sadece mouse için değil tüm hayatınızı etkiliyorsa bir dermatolog buna çok rahat çözüm bulabilir saygılar.
Teşekkür ederim, pandemi biter bitmez randevu alacağım. Önceden bu kadar fazla değildi ama birkaç aydır aşırı derecede terliyor elim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://urun.n11.com/pudra/talk-pud...MI6rnwl4XI6wIVB-ztCh0iPQFuEAkYASABEgLT8PD_BwE bunun gibi bebek pudrasıda olabilir PC ye oturmadan önce biraz dökersin sonra elindeki fazla pudrayı silersin bence olabilir
Bir deneyeceğim evde varsa, teşekkür ederim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,134
Üyeler
162,627
Son üye
beratta
Top Bottom