up upGün içinde saat, durum fark etmeksizin elim aşırı derecede terliyor ve gariban mouse da yapış yapış oluyor sürekli. Boş bir konu olabilir ama kendim çözüm bulamadım, sizce nasıl engelleyebilirim?
yanınızda peçete yada ıslak mendil bulundurun. Ne elinizin terlemesini yada mouse ın yapış yapış olmasını engelleyecek bir yöntem yokGün içinde saat, durum fark etmeksizin elim aşırı derecede terliyor ve gariban mouse da yapış yapış oluyor sürekli. Boş bir konu olabilir ama kendim çözüm bulamadım, sizce nasıl engelleyebilirim?
bence pc ya oturmadan önce pudra kullanabilirsiniz teri emer diye düşünüyorumGün içinde saat, durum fark etmeksizin elim aşırı derecede terliyor ve gariban mouse da yapış yapış oluyor sürekli. Boş bir konu olabilir ama kendim çözüm bulamadım, sizce nasıl engelleyebilirim?
şimdi masada ıslak mendil bulundur mouse sil işte başka çzöümü yok kolay bir şeyGün içinde saat, durum fark etmeksizin elim aşırı derecede terliyor ve gariban mouse da yapış yapış oluyor sürekli. Boş bir konu olabilir ama kendim çözüm bulamadım, sizce nasıl engelleyebilirim?
Mouse'u siliyorum, elimi kuruluyorum 5 dakika sonra yine terlemeye başlıyorşimdi masada ıslak mendil bulundur mouse sil işte başka çzöümü yok kolay bir şey
Nasıl bir pudra hocam?bence PC ya oturmadan önce pudra kullanabilirsiniz teri emer diye düşünüyorum
senlik sıkıntı o zmn elin cok terliyorMouse'u siliyorum, elimi kuruluyorum 5 dakika sonra yine terlemeye başlıyor
https://urun.n11.com/pudra/talk-pud...MI6rnwl4XI6wIVB-ztCh0iPQFuEAkYASABEgLT8PD_BwE bunun gibi bebek pudrasıda olabilir pc ye oturmadan önce biraz dökersin sonra elindeki fazla pudrayı silersin bence olabilirMouse'u siliyorum, elimi kuruluyorum 5 dakika sonra yine terlemeye başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl bir pudra hocam?
Teşekkür ederim, pandemi biter bitmez randevu alacağım. Önceden bu kadar fazla değildi ama birkaç aydır aşırı derecede terliyor elim.Bazı insanların eli çok terler normalde el içinde avuç içinde ter bezi yoktur ama tabii ki bu değişkenlik gösterebiliyor üstelik çoğu kişide var sizde de olduğu gibi bununla ilgili ilaçlar var sadece mouse için değil tüm hayatınızı etkileyebilir çoğu insan bunu önemsemiyor elinde paçete ile gezen arkadaşlarım var çok da kafalarına takmıyorlar lakin dediğim gibi bu dermansız bir dert değil. Tıp fakültesi 3. sınıfım cüzi bilgimle size bunu söyleyebilirim, eğer gerçekten dert ediyorsanız sadece mouse için değil tüm hayatınızı etkiliyorsa bir dermatolog buna çok rahat çözüm bulabilir saygılar.
Bir deneyeceğim evde varsa, teşekkür ederimhttps://urun.n11.com/pudra/talk-pud...MI6rnwl4XI6wIVB-ztCh0iPQFuEAkYASABEgLT8PD_BwE bunun gibi bebek pudrasıda olabilir PC ye oturmadan önce biraz dökersin sonra elindeki fazla pudrayı silersin bence olabilir