Neler Yeni

Mouseyi anakarta takınca mousede takılma oluyo

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Anakarttan çıkarıp kasaının ön ucuna taktım takılma kesildi anakarttamı sıkıntı var?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
anakartinda başka portta denermisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazı anakartlarda oluyor benimde anakartimda kablosuz kulaklıkta ara ara kopma yapıyordu genelde bozuk oldu jcin değil USB 2.0 olayından kaynaklı cihaz 3.1 felan destekliyorsa ondan veya tam tersi aynı porta farklı cihaz takınca hiç sıkıntı olmuyor mesela

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartinda başka portta denermisin

bazı anakartlarda oluyor benimde anakartimda kablosuz kulaklıkta ara ara kopma yapıyordu genelde bozuk oldu jcin değil USB 2.0 olayından kaynaklı aynı porta farklı cihaz takınca hiç sıkıntı olmuyor mesela
Tamam hocam eve gidince deneceğim aslında kasanın önünde takıncada ara sıra takılma oluyodu yukarda takılmıyo yazdım ama mousede sıkıntı olabilirmi sizce

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Tamam hocam eve gidince deneceğim aslında kasanın önünde takıncada ara sıra takılma oluyodu yukarda takılmıyo yazdım ama mousede sıkıntı olabilirmi sizce
olabilir aynı portta farklı cihazlarda deneyin mesela kulak olur daha net analamk için mouse kaynaklı ise garantisi varsa dirke yollayın

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
olabilir aynı portta farklı cihazlarda deneyin mesela kulak olur daha net analamk için mouse kaynaklı ise garantisi varsa dirke yollayın
Hocam kulak içi kullanıyorum yetişmiyo anakarta mousede sıkıntı olsada garanti ile uğraşmam ucuz bir şey zaten Rampage smx r44 peki hocam diğer portlara taksam ondada takılsa mousedemi sıkıntı var daha önce bi kasam vardı ondada bu mouseiyi kullandım Baya takılıyodu ondada bitane daha mouse kullandım ondada oldu kabolurda oluyo herhalde bu

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
USB sürücülerinizi güncelleyin. Ek olarak farenin yazılımı mevcutsa Hz değerini değiştirmeyi deneyin.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Hocam kulak içi kullanıyorum yetişmiyo anakarta mousede sıkıntı olsada garanti ile uğraşmam ucuz bir şey zaten Rampage smx r44 peki hocam diğer portlara taksam ondada takılsa mousedemi sıkıntı var daha önce bi kasam vardı ondada bu mouseiyi kullandım Baya takılıyodu ondada bitane daha mouse kullandım ondada oldu kabolurda oluyo herhalde bu
eğer ki farklı kasadada aynı sorun aynı mouse ile devam ediyorsa mouse alakalı değiştirmenizj öneririm biraz paranızı toplayıp iyi bir mouse alabilirsiniz

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
eğer ki farklı kasadada aynı sorun aynı mouse ile devam ediyorsa mouse alakalı değiştirmenizj öneririm biraz paranızı toplayıp iyi bir mouse alabilirsiniz
Hocam bir şey merak ettim kablosuz mouselerde takılma olmas demi sonuçta anakarta takmıyorsun ön tarafaya

Hocam bir şey merak ettim kablosuz mouselerde takılma olmas demi sonuçta anakarta takmıyorsun ön tra
USB sürücülerinizi güncelleyin. Ek olarak farenin yazılımı mevcutsa Hz değerini değiştirmeyi deneyin.
Hocam Hz 1000 Hz de kullanıyorum kaç olması lazımki yüksek olnası iyi diye biliyorjm sürücleride gincel

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Hocam bir şey merak ettim kablosuz mouselerde takılma olmas demi sonuçta anakarta takmıyorsun ön tarafaya

Hocam bir şey merak ettim kablosuz mouselerde takılma olmas demi sonuçta anakarta takmıyorsun ön tra

Hocam Hz 1000 Hz de kullanıyorum kaç olması lazımki yüksek olnası iyi diye biliyorjm sürücleride gincel
1000hz =1ms zaten artık standart bir değer benimde kullandım mouse değeri o yani takılma mouse ile alakalı büyük ihtimalle sen yine birdaha başka bir pcde dene devam ediyormu sorun diye (mouse oldunu emin misin FPS drop değil dimi )

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
1000hz =1ms zaten artık standart bir değer benimde kullandım mouse değeri o yani takılma mouse ile alakalı büyük ihtimalle sen yine birdaha başka bir pcde dene devam ediyormu sorun diye (mouse oldunu emin misin FPS drop değil dimi )
Yok hocam FPS de sorun yok çok iyi sadece mouse takılıyor ani haraketlerde mesela CS go da çok rahatsız ediyor

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
arkadaşindan vs başka bir mouse ile denermisin hocam
hocam başka mouse vardı kablosu uzun değil arkımdadna pc kullanan yok hiç bu arada yanındaki portada taktım gene takılmalar oluyordu üsteki porta taktım azalma gibi oldu ama takılıyo yine hocam çözemedim ben bu işi

arkadaşindan vs başka bir mouse ile denermisin hocam
takılan porta tekrar taktım takılmıyo gibi çözeemdim ben bu mouse kablosundamı sıkıntı var acaba ara sıra takılıyo

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
hocam başka mouse vardı kablosu uzun değil arkımdadna pc kullanan yok hiç bu arada yanındaki portada taktım gene takılmalar oluyordu üsteki porta taktım azalma gibi oldu ama takılıyo yine hocam çözemedim ben bu işi

takılan porta tekrar taktım takılmıyo gibi çözeemdim ben bu mouse kablosundamı sıkıntı var acaba ara sıra takılıyo
detaylı sistemini ve mouse atarmisin

Top Bottom