Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Moza R5 Bundle Sepette 26.099

FuReS34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmu
R5 için önerebileceğiniz stand var mı acaba? Ya da siz nasıl kullanıyorsunuz?
Bundle in içinde masa sabitleme aparatı çıkıyor. Ben base, simit ve aparatı ayrı ayrı aldım ve şuanda masada kullanıyorum. Maksimum %60 güç ile kullanıyorum. Daha fazlası için ya çok sağlam bir masa ya da kokpit/stand gerekiyor.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Money yok :(

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
sonuç olarak karar vermemde yardımcı olurmusunuz?

2. el Thrustmaster t300 + th8a vites e 20bin tl vermek mi?
yoksa bu ürünü almak mı ?
Moza R5 gerçekçilik açısından çok daha iyi. Direct Drive kategorisinde giriş seviyesi bir set diyebiliriz. Dolayısıyla yanına load cell olmayan pedal koymuşlar. Yine de bu pedallar da üzmeyecektir.

Manuel araç sürmeyeceksen, sadece paddle shift kullanarak rekabetçi yarışlar yapacaksan R5 daha mantıklı. Ancak ben manuel kullanmak istiyorum dersen T300+TH8A veya TH8S daha mantıklı olur. T300 de kötü bir set değil zaten şu anda kullanıyorum ve fazlasıyla iyi. Ancak ne olursa olsun Direct Drive'ın verdiği hissiyatı kayışlı bir sistemden alamazsın. Dolayısıyla dediğim gibi kullanım senaryonu düşün ve ona göre karar ver.

mcm33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Baris Emre
Görüşlerin için sağol dostum. Ben bu r5i alırsam, ekstra herhangi bir şey almaya gerek olmadan, bilgisayar masama sabitleyebiliyormuyum?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Görüşlerin için sağol dostum. Ben bu r5i alırsam, ekstra herhangi bir şey almaya gerek olmadan, bilgisayar masama sabitleyebiliyormuyum?
Evet kutusundan çıkan masaya sabitleme aparatı ile sabitleyebilirsin.
1727006063192.png

Ayrıca set hakkında fazlasıyla detaylı bilgi için eRacing Academy'nin şu 2 videosunu izleyebilirsin. Bana göre direksiyon setlerini en detaylı inceleyen kanal bu. Zaten kendisi eski profesyonel yarışçı. Dolayısıyla gerçeğe ne kadar yakın olduğu hakkında bilgiler de veriyor.

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Deniz Ayaz Ocak
beyler ets 2 forza oyicaksnaız t300 alabilsiniz ama iRacing ams 2 Assetto Corsa Competizione oyunlarda dd farkı hisdiyorsunu t300 fanatec almiştim fark büyük bunu denemniz lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,088
Üyeler
161,392
Son üye
karanlik46