Mpg A850GS coilwine :'(

AMYG

80+
Reaksiyon skoru
97
Sıcak fırsat konusu paylaştığım ürün dü coilwine denk geldi :/ var mı diğer arkadaşlarda bir problem?

sırf bunun gibi bir sürü a850gs de coil whine duyduğumdan rm850e v1 den rm850x geçtim ve maalesef bunda da çok çok düşük coil whine var videodaki kadar değil moralini bozacak kadar yüksekse iade geç ama bazen kabullenmek gerekiyor ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Çok sessiz ve kaliteli bir sisteme sahip olmaya çalışıyorum. Zerre teklemiyor diğer bileşenler. Ama psuyu bir tutturamadım. Vallahi 3 oldu. En son delta GPS-850HB yi takıcam o olucak, bıktım.

Hım bilmem ki bende önceki versiyon var Mpg A850G, şansızlık olmuş. Tek gücü kesince veya açınca tık diye elektriksi ses geliyor oda normalmiş.

Sıcak fırsat konusu paylaştığım ürün dü coilwine denk geldi :/ var mı diğer arkadaşlarda bir problem?
Hocam konu açıldığı gün de demiştim oysaki gls iyidir diye 😅 geçmiş olsun diyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hım bilmem ki bende önceki versiyon var Mpg A850G, şansızlık olmuş. Tek gücü kesince veya açınca tık diye elektriksi ses geliyor oda normalmiş.
Normal hocam o bende de var.

Hocam konu açıldığı gün de demiştim oysaki gls iyidir diye 😅 geçmiş olsun diyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal hocam o bende de var.
Ben de komple lian li oldum elendi arkadaşlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,947
Üyeler
189,525
Son üye
Alperen.51