Mpk nedir ?(muhabbet)

NavySeal

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba yeni sistem aldım da ryzen5 3600 işlemci ama mpk yazıyor mpk tam olarak ne demek kutusuz olduğunu söylediler sıfır olduğunu söylediler ama merak ettiğim neden böyle bir olay var neden alıcıya kutusuz işlemcilerde gidiyor. İster istemez insanların aklında soru işareti oluyor acaba sıfır mı yoksa sistemden mi çıkma diye

Merhaba yeni sistem aldım da ryzen5 3600 işlemci ama mpk yazıyor mpk tam olarak ne demek kutusuz olduğunu söylediler sıfır olduğunu söylediler ama merak ettiğim neden böyle bir olay var neden alıcıya kutusuz işlemcilerde gidiyor. İster istemez insanların aklında soru işareti oluyor acaba sıfır mı yoksa sistemden mi çıkma diye
@crazyreign bilir.

Daha ucuz diye büyük ihtimalle

Bana göre kutu basma parasından ve etiket masrafından kurtuluyorlar yani onlara daha ucuza gelir (Tahminim)

Normal çoğu hazır sistem kutusuz işlemcidir

Son düzenleme:
Her halükarda sıfır ürün geliyorsa problem değildir sanırım birçok insan için

Geri