3D Surround Max özelliğini diyorsanız bence bir işe yaramıyor, ben de kapalı kullanıyorum. Sesi boğuyor zannımca. Kapalı daha net.Hocam yeni bir şey öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum siz bilirsiniz belki. Sanırım bu kulaklıktaki 3D Surround özelliği 7.1 gibi bir özellik doğru mudur?
Yani önümde arkamda sağımda solumda hepsini rahat bir şekilde duyabilir miyim dersiniz? Bu arada siz ne kullanıyorsunuz kulaklık olarak hocam?3D Surround Max özelliğini diyorsanız bence bir işe yaramıyor, ben de kapalı kullanıyorum. Sesi boğuyor zannımca. Kapalı daha net.
Duyabilirsiniz. Ben şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.Yani önümde arkamda sağımda solumda hepsini rahat bir şekilde duyabilir miyim dersiniz?
Fury X.Bu arada siz ne kullanıyorsunuz kulaklık olarak hocam?
Driverlari nasip kurdun
Bunu daha dün sipariş verdim 629₺ ye bugün 674 olmuş. @RevDeisDou hocama güvenerek aldım. Yabancı kanallardaki sitelerdeki yorumlarına baktım driverlarını vs. kurup üstüne birde Boom3D diye bir program varmış onu kuruyorsunuz mükemmel bir oyun deneyimi yaşatıyormuş. 3D surround olması da 7.1 özelliğini size yaşatıyormuş dedikleri bu. Bayağı bir iyi yorumlar okudum tabii bu yorumlar yanıltıcıda olabilir bu forumda alıp hiç kullanan var mı? TR'de pek bir incelemesini de göremediğim için cihaz elime geçer geçmez incelemesinide yapacağım youtube'a atacağım.
Bunu daha dün sipariş verdim 629₺ ye bugün 674 olmuş. @RevDeisDou hocama güvenerek aldım. Yabancı kanallardaki sitelerdeki yorumlarına baktım driverlarını vs. kurup üstüne birde Boom3D diye bir program varmış onu kuruyorsunuz mükemmel bir oyun deneyimi yaşatıyormuş. 3D surround olması da 7.1 özelliğini size yaşatıyormuş dedikleri bu. Bayağı bir iyi yorumlar okudum tabii bu yorumlar yanıltıcıda olabilir bu forumda alıp hiç kullanan var mı? TR'de pek bir incelemesini de göremediğim için cihaz elime geçer geçmez incelemesinide yapacağım youtube'a atacağım.
Hocam driver olmadı ne yazık ki yabancı forumda gördüğüm olay ya yalan ya da yanlış bilgi ya da çalıştırdı gerçekten nasıl çalıştırdığı muammaDriver ı mı varmış? Mikrofonda ve hoparlör de %90 ın üzerinde dip ses oluyor onu belirteyim. Bh415 modelinin driver linki varsa atarmısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekleme yapayım : kulaklığın kafa bandı çok kalitesiz sünger ve deriye sahip. Belli noktada sünger daha ince oluyor ve derisi biraz ucuz. (ürün gayet esnek ve rahat=
7.1 kesinlikle sesi boğuyor netlik azalıyor.
Bu arada hocam şarja ne ile takmam lazım?Driver ı mı varmış? Mikrofonda ve hoparlör de %90 ın üzerinde dip ses oluyor onu belirteyim. Bh415 modelinin driver linki varsa atarmısınız?
Ekleme yapayım : kulaklığın kafa bandı çok kalitesiz sünger ve deriye sahip. Belli noktada sünger daha ince oluyor ve derisi biraz ucuz. (ürün gayet esnek ve rahat=
7.1 kesinlikle sesi boğuyor netlik azalıyor.
Bh473 ün driver ı ürünü görmüyor. O ürün fury x ile aynı olmalı.
Beklediğim gibi. Ses kartı bulunmuyor çünkü. Yazılımının çalışması mucize olurdu.Hocam driver olmadı ne yazık ki
USB A ile sarj ediyorum ben direkt pc den güç alıyor. Yaklaşık 2.1 metrelik de sarj aleti almayı düşünüyorum. Ayrıca dediğiniz gibi %100 de ses kalitesi bassları ciddi anlamda çok keyif veriyor azıcık tekerleği çevirince bass lar azalıyor.Hocam driver olmadı ne yazık ki yabancı forumda gördüğüm olay ya yalan ya da yanlış bilgi ya da çalıştırdı gerçekten nasıl çalıştırdığı muamma
%90 a çıkmaya gerek bile yok hocam kulaklarım acıdı yemin ederim 100'de o kadar net yüksek ses veriyor bası falanda muazzam oyun testi falan yapacağım bakalım orucu açalım da bir
Bu arada hocam şarja ne ile takmam lazım?
Tekerlek yerine sesi windows üzerinden kıs iş yapıyorazıcık tekerleği çevirince bass lar azalıyor.