radiationt
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Gamepower Vivid T40 kullanıyorum monitörün ayar kısmında FreeSync açınca MPRT kapanıyor. Monitörün kutu üzerinde yazan MPRT değeri 0.5 ms. MPRT sürekli açık mı kalmalı?
mprt açınca parlaklık düşüyormu?Gamepower Vivid T40 kullanıyorum monitörün ayar kısmında FreeSync açınca MPRT kapanıyor. Monitörün kutu üzerinde yazan MPRT değeri 0.5 ms. MPRT sürekli açık mı kalmalı?
evetmprt açınca parlaklık düşüyormu?
freesync de kullan gitsin
parlaklık ayarlanmıyor mprt açıncaFREESYNC kapat mprt açık kalsın parlaklık düşme oluyorsa konstrat ayarlarından yada parlaklık ayarlarından onu dengeleyin FREESYNC açmanıza gerek yoktur online oyunlarda. inputlag değerini artırıyor buda geçikmeye sebep oluyor.
konstrat ayarlarını yapabiliyor olmalısınız bir oyuna girip onu ordan dengeleyin.freesync de kullan gitsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
parlaklık ayarlanmıyor mprt açınca
Parlaklığı ayarlayamıyorum MPRT'de.FREESYNC kapat mprt açık kalsın parlaklık düşme oluyorsa konstrat ayarlarından yada parlaklık ayarlarından onu dengeleyin FREESYNC açmanıza gerek yoktur online oyunlarda. inputlag değerini artırıyor buda geçikmeye sebep oluyor.
kontrast yapılıyorda bana kalırsa hiç yeterli olmuyorkonstrat ayarlarını yapabiliyor olmalısınız bir oyuna girip onu ordan dengeleyin.
Evet, mrpt öyle normali bu parlağı düşürmek istemiyorsan gtg li monitor alman gerekiyordu yapacak bişi yok. rank online oynuyorsan mprt açabilirsinMPRT açınca gecikmem 0.5 ms mi oluyor?
o özellikler ms düşürdüğünü idda ediliyor ama monitörler genelde en 5 ms denktir fazla yüksek fps aldığınızda bunlar 5 ms altına düşebiliyor. demem o ki evet o özellik ona yarıyor.MPRT açınca gecikmem 0.5 ms mi oluyor?
Sıkıntı yok parlaklık hala iyi Valorant oynuyorum ms düşüyorsa iyi o zaman.Evet, mrpt öyle normali bu parlağı düşürmek istemiyorsan gtg li monitor alman gerekiyordu yapacak bişi yok. online oynuyorsan mprt açabilirsin