Ukta 80+ Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 349 Reaksiyon skoru 122 15 Mayıs 2025 #1 Bilgisi olan var mıdır ? Meraktan soruyorum
Gravewormszr 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 3,862 Reaksiyon skoru 2,505 15 Mayıs 2025 #2 MSB'de görev yapan bir Eh (Elektronik Harp) Radar Astsubayı, radar sistemlerini kullanarak düşman hava tehditlerini tespit etme, analiz etme, ve bu tehditlere karşı savunma sistemlerini etkin bir şekilde kullanma gibi görevlerle sorumludur.
MSB'de görev yapan bir Eh (Elektronik Harp) Radar Astsubayı, radar sistemlerini kullanarak düşman hava tehditlerini tespit etme, analiz etme, ve bu tehditlere karşı savunma sistemlerini etkin bir şekilde kullanma gibi görevlerle sorumludur.
Cesarli 80+ Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 95 Reaksiyon skoru 46 15 Mayıs 2025 #3 Ukta yazmış: Bilgisi olan var mıdır ? Meraktan soruyorum Devamı için tıklayın... sahil guvenlik asb. en rahatidir kontenjani az yuksek puanli degerli en zoru kara asb. sinir sinir dag dag gezersin
Ukta yazmış: Bilgisi olan var mıdır ? Meraktan soruyorum Devamı için tıklayın... sahil guvenlik asb. en rahatidir kontenjani az yuksek puanli degerli en zoru kara asb. sinir sinir dag dag gezersin