- Bütçe
- 8400
arkadaşlar bunu almak istiyorum ancak olumlu geri dönüş yapanda çok,olumsuz yapanda monitör adına sizce almalı mıyım?
hocam 2k benim için önemli,r5 7500f ve rx6800xt kullanıyorum 1080pde darboğaz yapıyor. O yüzden 2k almam lazım
ben alt modeli sandım sonradan farkedince mesajı editledim yeni yazdıgıma bakın.hocam 2k benim için önemli,r5 7500f ve rx6800xt kullanıyorum 1080pde darboğaz yapıyor. O yüzden 2k almam lazım
bildiğiniz 2k güzel monitör varsa önerin lütfen
sağolun hocam yorumunuz içinben alt modeli sandım sonradan farkedince mesajı editledim yeni yazdıgıma bakın.
Bu model hakkında baya olumlu yorum vardı.
hocam direkt amazonun kendi satışından aldınız değil mi?yani firma satan firma amazon1-2 ay önce aldım çok memnunum bahsedilen sorunları yaşamadım Allaha şükür 2k da oyunlar oynuyorum bende amazondan aldım sorunsuz geldi msi kalitedir
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CRVMR1W9?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title bu sayfadan aldımhocam direkt amazonun kendi satışından aldınız değil mi?yani firma satan firma amazon
herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı mesela şey görmüştüm. response time: fastest moduna alınca monitör kullanılamayacak kadar görüntü bozuluyor. Fast modunda sorun yok. doğru mu bu