Neler Yeni

🔥Msı 27" Mag 275QF |6.934,05 TL|🔥

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Philips'in 7.3 düştüğünü düşünürsek hala çok. Giriş seviye bir model.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
1731263451229.png

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Philips msi isimlerini telaffuz edersen bu fark için bile değer
Boş yorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Philips msi isimlerini telaffuz edersen bu fark için bile değer
MSI alabilirsin kimse seni tutmuyor. Ben senin paranı korumaya çalışıyorum sen bilirsin. Git biraz gamut nedir görüntü kalitesini ne etkiler öğren de öyle konuş.

Kaldı ki şu marka işini de bırakın artık. MSI'ın tonlarca kötü monitörü, sayamadığımız kadar dandik kalite kontrol sorunları var ne markasından bahsediyorsun? Her markanın iyi kötü ürünü olur.
Hayır dandirik bir marka ile kıyaslasa anlayacağım. Adam Philips'i gömüyor. Gülsem mi ağlasam mı?

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mustafa TURNA
Boş yorum.

MSI alabilirsin kimse seni tutmuyor. Ben senin paranı korumaya çalışıyorum sen bilirsin. Git biraz gamut nedir görüntü kalitesini ne etkiler öğren de öyle konuş.
Bazı şeyleri cok abartiyorsunuz yok şunun en iyisi yok şöyle panel kullanılmıs önüne ikisini koysam bir fark göremezsin

Ama sonra ürün ömrü kisa olunca özellikleri başına çalarsın kardeşim

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bazı şeyleri cok abartiyorsunuz yok şunun en iyisi yok şöyle panel kullanılmıs önüne ikisini koysam bir fark göremezsin
Sen görmezsin. Çünkü ne ghosting nedir ne hareket bulanıklığı nedir ne renk canlılığı, gamut nedir ne kontrast nedir hiçbir şey bilmiyorsun. Dolayısıyla neye bakacağını bilmiyorsun.

Kendi adına konuş ben görüyorum 🤷‍♂️

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mustafa TURNA
Sen görmezsin. Çünkü ne ghosting nedir ne hareket bulanıklığı nedir ne renk canlılığı, gamut nedir ne kontrast nedir hiçbir şey bilmiyorsun. Dolayısıyla neye bakacağını bilmiyorsun.

Kendi adına konuş ben görüyorum 🤷‍♂️
Hiçbirini farketmiyorsun bile kandır kendini gören profesyonel oyuncu falan sanacak güldürmeyin ya alın o zaman https://www.epey.com/anakart/colorful-battle-ax-b650m-plus-v14.html
Colorful marka muadilleri 10000den başlıyor (pcie 5 ekran kartı desteğine sahip) ve 14 faz neden kimse konuşmuyor? Cunku marka güvencesi

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ama sonra ürün ömrü kisa olunca özellikleri başına çalarsın kardeşim
Philips'in kalite kontrolü ve kullandığı yan bileşenler kötü değil ki.

Monitörlerde bunu anlamak için geçmiş ve şimdiki modellerin ne durumda olduğuna bakarız. Kullanıcı yorumları monitörde yalnızca bu işe yarar ve bu konuda değerlidir. Ama Philips için bunu da geçtim servis arkadaşım Philips monitörlerin içini açıp parça kalitesini kontrol ediyor birinci elden görüyorum.Bir ölçüt değil ama 2 Philips monitörü uzun dönem kullandım ve kendim de kalite kontrolden memnundum.

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mustafa TURNA
Philips'in kalite kontrolü ve kullandığı yan bileşenler kötü değil ki.

Monitörlerde bunu anlamak için geçmiş ve şimdiki modellerin ne durumda olduğuna bakarız. Kullanıcı yorumları monitörde yalnızca bu işe yarar ve bu konuda değerlidir. Ama Philips için bunu da geçtim servis arkadaşım Philips monitörlerin içini açıp parça kalitesini kontrol ediyor birinci elden görüyorum.Bir ölçüt değil ama 2 Philips monitörü uzun dönem kullandım ve kendim de kalite kontrolden memnundum.
Philips kullanmasam buna inanacağım vasat.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hiçbirini farketmiyorsun bile kandır kendini gören profesyonel oyuncu falan sanacak güldürmeyin ya alın o zaman https://www.epey.com/anakart/colorful-battle-ax-b650m-plus-v14.html
Colorful marka muadilleri 10000den başlıyor (pcie 5 ekran kartı desteğine sahip) ve 14 faz neden kimse konuşmuyor? Cunku marka güvencesi
Sen cahilsin diye diğerlerini de cahil sanman. Anlamadığının bir diğer göstergesi de oyuncu olanların monitörden anladığını sanman 🤷‍♂️
Hayır belki bunu forumda başkasına söylesen sıkıntı olmayacak da bu konuda bulaşmaman gereken TR forumlarda 2 elin parmağı kadar insan varsa birisine denk geldin 🤷‍♂️

Son düzenleme:
Top Bottom