Neler Yeni

🔥İndirim MSI 40" MAG401QR IPS 155HZ 1MS 14.299,00 TL

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
mehmet ali oğuz
bu fiyata 43 inç 4K TV bul, ama 144 hz olacak, 10 tane alırım bir tane de sana hediye ederim. OK mi?
50 hz sanırım bu A:SDA

memo6155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
mehmet soytürk
32 inc 16-9 bir monitör ile aynı yüksekliğe sahip. Bence geniş olması oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz yan kısımlar zaten odakta olmuyor ama çok yüksek monitörler odaklanmayı zorlaştırabilir diye düşünüyorum.

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can Yavuz
Televizyon ile monitör asla bir olmuyor. Bir de bu monitör 21:9 ultrawide.
32 inc 16-9 bir monitör ile aynı yüksekliğe sahip. Bence geniş olması oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz yan kısımlar zaten odakta olmuyor ama çok yüksek monitörler odaklanmayı zorlaştırabilir diye düşünüyorum.
34 alacaktım aslında ama bunun indirim de olduğunu görünce direk aldım. Umarım çok büyük olmaz.

SadeceSeyf

80+ Gold
dün indirim de alamadım allahim ya

SadeceSeyf

80+ Gold

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
ölü pixel çıkarsa elinizde kalır iade almazlar bilginize
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yükseklik olarak 40 inç ultrawide 32 inç ile aynı boyutta, japonca bir sitede incelemesi var 32 ile yan yana

14 gün iade hakkın varken nasıl almıyorlar? Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can Yavuz

Ekler

• Screenshot_20240607_082904_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20240607_082904_Hepsiburada.jpg
    214 KB · Hit: 42

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can Yavuz
Adam zaten alırlar ama hakem heyetiyle falan uğraşırsın demiş attığın resim bunu değiştirmiyor ki.
Hakem heyetlik bir şey yok hocam. Satıcının almama gibi hakkı yok demek istiyorum. Eğer almazsa sözleşmeye uymamaktan direk savcılığa bile verilir, ama satıcı bu riski alamaz. Bir de Hepsiburada ile N11 bir değil. N11 Allah'ın cezası bir yer.

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can Yavuz
32 vardı bende bundan önce, arada fark oluyor. Bu fiyata bu büyüklükte ve 155hz ips monitör kaliteli bir markada bulmak çok zor. Almanı tavsiye ederim.
Monitör geldi, boyutu tahmin ettiğimden daha düşük ve çok hoşuma gitti. Ölü piksel çıkmadı, ghosting yok. Işık sızmasına akşam bakacağım. Sadece monitörün arkasında bir tuş var, menüyü açıp ayar yaptığımız. O tuş yerinden çıkmış boşta tamamen. Şimdi iade edip tekrar alsam fazla para ödeyeceğim. Servise göndersem ne olacağı belli değil. Msi'in monitör için programı varmış, oradan da her ayar yapılıyor, şimdilik öyle idare etmeye karar verdim. 400 nit parlaklık aslında yeterli ama keşke biraz daha yüksek olsaymış. Onun dışında şuana kadar ilk izlenimlerim çok iyi. Oyunlar ve filmler ekstra keyifli. Youtube videoları için eklenti var, 21:9 yapıyor, onu kullanabilir kullanmak isteyenler.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Monitör geldi, boyutu tahmin ettiğimden daha düşük ve çok hoşuma gitti. Ölü piksel çıkmadı, ghosting yok. Işık sızmasına akşam bakacağım. Sadece monitörün arkasında bir tuş var, menüyü açıp ayar yaptığımız. O tuş yerinden çıkmış boşta tamamen. Şimdi iade edip tekrar alsam fazla para ödeyeceğim. Servise göndersem ne olacağı belli değil. Msi'in monitör için programı varmış, oradan da her ayar yapılıyor, şimdilik öyle idare etmeye karar verdim. 400 nit parlaklık aslında yeterli ama keşke biraz daha yüksek olsaymış. Onun dışında şuana kadar ilk izlenimlerim çok iyi. Oyunlar ve filmler ekstra keyifli. Youtube videoları için eklenti var, 21:9 yapıyor, onu kullanabilir kullanmak isteyenler.
Hayırlı olsun, arkadaki düğme kırık değilse yerine oturtulabilir gibi duruyor. Düğme için iade veya değişim için uğraşmaya bence de değmez. Ölü pixel yok hemde. Güle güle kullan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,406
Üyeler
164,836
Son üye
ayaznf