Yardım MSI 480 Pro 1 TB hızları normal mi?

Reaksiyon skoru
112
Arkadaşlar bugün elime geçti ürün, eski sata SSD hata verdiğinden buna aktardım verileri, boşken verilere bakmayı unuttum:) 560 GB dolu 6960 MB/s hız veriyor. Normal mi sonuçları?

Arkadaşlar bugün elime geçti ürün, eski sata SSD hata verdiğinden buna aktardım verileri, boşken verilere bakmayı unuttum:) 560 GB dolu 6960 MB/s hız veriyor. Normal mi sonuçları?
bende 2 tb var 7380 verior anakartın ne

Evet, yarısından fazlası dolu diye öyle olduğunu söylediler. Tabii bu değerler beni idare edecektir fazlasıyla. Bir sorun çıkmaması adına sordum.
Yetebilir evet ama %50 boşluk varken hız düşmemesi lazım, doluyken düşme oranı %80-%90 gibi bir değer olması lazım yani belirgin fark olmaması lazım %50 iken, kendiminkini test edip yazıcam hemen hemen aynı şekilde doluluk oranı seninkiyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, yarısından fazlası dolu diye öyle olduğunu söylediler. Tabii bu değerler beni idare edecektir fazlasıyla. Bir sorun çıkmaması adına sordum.
Şimdi test ettim, tam olarak vermesi gerekeni veriyor doluluk %45, değişim talep etsen daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Ayrıca yaklaşık bir senedir kullanmaktayım ve baya şey yazıp sildim bir kaç defa formatladım vs.

Son düzenleme:
5 yıl garantisi var zaten, kullanayım sorun cıkarırsa yollarım. Şuan verileri yedekleme şansım yok. Teşekkürler yardımlarınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,095
Üyeler
184,887
Son üye
talha291
Geri