Yardım MSI 480 Pro 1 TB hızları normal mi?

Reaksiyon skoru
112
Arkadaşlar bugün elime geçti ürün, eski sata SSD hata verdiğinden buna aktardım verileri, boşken verilere bakmayı unuttum:) 560 GB dolu 6960 MB/s hız veriyor. Normal mi sonuçları?

Arkadaşlar bugün elime geçti ürün, eski sata SSD hata verdiğinden buna aktardım verileri, boşken verilere bakmayı unuttum:) 560 GB dolu 6960 MB/s hız veriyor. Normal mi sonuçları?
bende 2 tb var 7380 verior anakartın ne

Evet, yarısından fazlası dolu diye öyle olduğunu söylediler. Tabii bu değerler beni idare edecektir fazlasıyla. Bir sorun çıkmaması adına sordum.
Yetebilir evet ama %50 boşluk varken hız düşmemesi lazım, doluyken düşme oranı %80-%90 gibi bir değer olması lazım yani belirgin fark olmaması lazım %50 iken, kendiminkini test edip yazıcam hemen hemen aynı şekilde doluluk oranı seninkiyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, yarısından fazlası dolu diye öyle olduğunu söylediler. Tabii bu değerler beni idare edecektir fazlasıyla. Bir sorun çıkmaması adına sordum.
Şimdi test ettim, tam olarak vermesi gerekeni veriyor doluluk %45, değişim talep etsen daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Ayrıca yaklaşık bir senedir kullanmaktayım ve baya şey yazıp sildim bir kaç defa formatladım vs.

Son düzenleme:
5 yıl garantisi var zaten, kullanayım sorun cıkarırsa yollarım. Şuan verileri yedekleme şansım yok. Teşekkürler yardımlarınız için.

Geri