- Reaksiyon skoru
- 112
Arkadaşlar bugün elime geçti ürün, eski sata SSD hata verdiğinden buna aktardım verileri, boşken verilere bakmayı unuttum
560 GB dolu 6960 MB/s hız veriyor. Normal mi sonuçları?
Çok fark yok ama kağıt üzerinde 7400 mb gösteriyor, yazma kaç çıkıyor?Arkadaşlar bugün elime geçti ürün, eski sata SSD hata verdiğinden buna aktardım verileri, boşken verilere bakmayı unuttum560 GB dolu 6960 MB/s hız veriyor. Normal mi sonuçları?
bende 2 tb var 7380 verior anakartın neArkadaşlar bugün elime geçti ürün, eski sata SSD hata verdiğinden buna aktardım verileri, boşken verilere bakmayı unuttum560 GB dolu 6960 MB/s hız veriyor. Normal mi sonuçları?
1GİB 6400 MB/s 8GİB 6950 MB/sÇok fark yok ama kağıt üzerinde 7400 mb gösteriyor, yazma kaç çıkıyor?
Okuma 6960, yazma 6400 mü çıkıyor doğru mu?MSI B760 Gaming Plus Wifi Gen4 Takılı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1GİB 6400 MB/s 8GİB 6950 MB/s
Evet, yarısından fazlası dolu diye öyle olduğunu söylediler. Tabii bu değerler beni idare edecektir fazlasıyla. Bir sorun çıkmaması adına sordum.Okuma 6960, yazma 6400 mü çıkıyor doğru mu?
Yetebilir evet ama %50 boşluk varken hız düşmemesi lazım, doluyken düşme oranı %80-%90 gibi bir değer olması lazım yani belirgin fark olmaması lazım %50 iken, kendiminkini test edip yazıcam hemen hemen aynı şekilde doluluk oranı seninkiyle.Evet, yarısından fazlası dolu diye öyle olduğunu söylediler. Tabii bu değerler beni idare edecektir fazlasıyla. Bir sorun çıkmaması adına sordum.
Şimdi test ettim, tam olarak vermesi gerekeni veriyor doluluk %45, değişim talep etsen daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Ayrıca yaklaşık bir senedir kullanmaktayım ve baya şey yazıp sildim bir kaç defa formatladım vs.Evet, yarısından fazlası dolu diye öyle olduğunu söylediler. Tabii bu değerler beni idare edecektir fazlasıyla. Bir sorun çıkmaması adına sordum.
Bi şey değil, sen yine de 3-4 hafta kullandıktan sonra bi sağlık testi vs yap düşmüşse direkt yollarsın.5 yıl garantisi var zaten, kullanayım sorun cıkarırsa yollarım. Şuan verileri yedekleme şansım yok. Teşekkürler yardımlarınız için.