Sıfır mi , 2el mi anlamadımAynı bütçeye yakın 20-21 bine 4070 bulabilirsiniz bu aylarda.
dostum amd 5xxx ve 6xxx serisinin desteğini kesiyor ? nvidia her türlü en iyisi, özellikle yazılımlardan sonra, frame gen, dlss vs..Amde o yöne ilerlemek istiyor zaten o yüzden 5, 6 ile 7, 9 bin serilerini ayırdı
Dostum kulaktan dolma bilgileri söyleme herhangi bir resmi açıklama varmı?dostum amd 5xxx ve 6xxx serisinin desteğini kesiyor ? nvidia her türlü en iyisi, özellikle yazılımlardan sonra, frame gen, dlss vs..
Ve nvidia nasıl her türlü en iyisi oluyor f/p olarak hala amd ileridedostum amd 5xxx ve 6xxx serisinin desteğini kesiyor ? nvidia her türlü en iyisi, özellikle yazılımlardan sonra, frame gen, dlss vs..
sıfır genelde zotacSıfır mi , 2el mi anlamadım
Öyle hocam ya amd için de geçerli 8gb yetmiyor artık nvdia alacaksan 40-50k yı gözden çıkarmak gerekiyorAMD RX 9060 XT 16 GB’cılar şimdi “alınmaz bu kart” diye gelirler![]()
Evet, alınmaz. Sorun?AMD RX 9060 XT 16 GB’cılar şimdi “alınmaz bu kart” diye gelirler![]()
8gb kart almayın.
f/p olmasından bizene, kaliteli işini yapan kim ? nvidia. yazılım sorunları yaşayan kim ? amd, fp fp diyorsunuzda sorunlar yaşamaya devammı ?Dostum kulaktan dolma bilgileri söyleme herhangi bir resmi açıklama varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve nvidia nasıl her türlü en iyisi oluyor f/p olarak hala amd ileride
Hayatım boyunca sırasıyla kullandığım Ekran kartları; ve yaşadığım memnuniyeti belirten emojiler. Yani AMD kullanıp sorun yaşayanlar olarak Nvidia büyük rahatlık.Evet, alınmaz. Sorun?
bende rx 6700 var 3. yılımıza girdik sevgili kartımla ilk başta üç beş sıkıntı yaşandı ama sonradan düzeldi FSR gibi bazı şeyleri kapattığımdada sistem stabilleşti oyun içinden açtığında sorun çıkmıyor ama panelden açtığından anlık donmalar wattmanlar vb yaşanıyordu, amd 6xxx serisinin fişini çekmeseydi amd en öndeydi ama şuanki halinde bile nvidia kadar stabil değil kabul ama fiyatları çok fahiş ve paneli amd ye göre çok sade ekstra bişi yapamıyorsun amd deki kadarf/p olmasından bizene, kaliteli işini yapan kim ? nvidia. yazılım sorunları yaşayan kim ? amd, fp fp diyorsunuzda sorunlar yaşamaya devammı ?