🔥İndirim MSI 5060 Ti 8 GB White 18.999₺

dostum amd 5xxx ve 6xxx serisinin desteğini kesiyor ? nvidia her türlü en iyisi, özellikle yazılımlardan sonra, frame gen, dlss vs..
Dostum kulaktan dolma bilgileri söyleme herhangi bir resmi açıklama varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum amd 5xxx ve 6xxx serisinin desteğini kesiyor ? nvidia her türlü en iyisi, özellikle yazılımlardan sonra, frame gen, dlss vs..
Ve nvidia nasıl her türlü en iyisi oluyor f/p olarak hala amd ileride

Dostum kulaktan dolma bilgileri söyleme herhangi bir resmi açıklama varmı?

Ve nvidia nasıl her türlü en iyisi oluyor f/p olarak hala amd ileride
f/p olmasından bizene, kaliteli işini yapan kim ? nvidia. yazılım sorunları yaşayan kim ? amd, fp fp diyorsunuzda sorunlar yaşamaya devammı ?

Evet, alınmaz. Sorun?
Hayatım boyunca sırasıyla kullandığım Ekran kartları; ve yaşadığım memnuniyeti belirten emojiler. Yani AMD kullanıp sorun yaşayanlar olarak Nvidia büyük rahatlık.
------------------------------------
İntel HD Grapichs Family :confused:
Nvidia Geforce GT210 :giggle:
Nvidia Geforce GTX 650 :giggle:
Nvidia Geforce RTX 1060 :giggle:
AMD RADEON RX 580 :unsure::mad::mad::mad:
Nvidia Geforce RTX 1080 :giggle:
AMD RADEON RX 6600 XT :unsure::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Nvidia Geforce RTX 3070 :giggle:
Nvidia Geforce RTX 3080 :giggle:
AMD RADEON RX 7900 XTX :unsure::mad::mad:
Nvidia Geforce RTX 4070 Ti :giggle:
Nvidia Geforce RTX 4080 Super :giggle:
Nvidia Geforce RTX 5070 Ti :giggle:

geçen arkadaşıma sistem topladım ne kadar gerektiyse fazlasını verdik 16 gb yaptık ekran kartını , RTX 5060 Tİ giriş seviyesi bir kart ( dünya çapında giriş, bizim ülke şartları için lüks mercedes sayılır ) ve minimum 16gb almak lazım benim 10 gb 2-3 yıl öncesinin rx 6700 ü var o yeri geliyo uçlarda geliyo 8 gb ile ne oynicanız mariomu

f/p olmasından bizene, kaliteli işini yapan kim ? nvidia. yazılım sorunları yaşayan kim ? amd, fp fp diyorsunuzda sorunlar yaşamaya devammı ?
bende rx 6700 var 3. yılımıza girdik sevgili kartımla ilk başta üç beş sıkıntı yaşandı ama sonradan düzeldi FSR gibi bazı şeyleri kapattığımdada sistem stabilleşti oyun içinden açtığında sorun çıkmıyor ama panelden açtığından anlık donmalar wattmanlar vb yaşanıyordu, amd 6xxx serisinin fişini çekmeseydi amd en öndeydi ama şuanki halinde bile nvidia kadar stabil değil kabul ama fiyatları çok fahiş ve paneli amd ye göre çok sade ekstra bişi yapamıyorsun amd deki kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,369
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri