ilk defa böyle bir niyetim olduğu için rx 580 in mining olmasından korkuyorum zaten çoğu oyunu düşük ayarda oynayacağım için vram çok lazım olmaz diye düşünüyorum ayrıca amacım 2 k max ayarlarda rdr 2 açmak değil3 GB olması bu zamanda çok yetersiz. 6 GB versiyona veya RX 580 8 GB gibi kartlara bakabilirsin.
RX6600 al kanka 560 alacağınabeyler asus dual rx 560 4gb buldum 1 aylık garantili kutulu 3100 lira daha iyi göründü
kazık almabeyler asus dual rx 560 4gb buldum 1 aylık garantili kutulu 3100 lira daha iyi göründü
Mining yapılmış kartın mining yapılmamış karttan tek farkı sıcaklık olur. O da bakımları yapılarak çözülür.ilk defa böyle bir niyetim olduğu için rx 580 in mining olmasından korkuyorum zaten çoğu oyunu düşük ayarda oynayacağım için vram çok lazım olmaz diye düşünüyorum ayrıca amacım 2 k max ayarlarda rdr 2 açmak değil
knk bahsettiğin kartın en ucuz modeli 5700 lira marka kötü olduğu için ikinci el de almam asus bence iyi güvenilir olduğu için bu paraya değer en kötü pazarlık yaparımRX6600 al kanka 560 alacağına
RX560 la RX6600 arasında 50 kart fark var hocam karşılaştırmak akıl karı olmazknk bahsettiğin kartın en ucuz modeli 5700 lira marka kötü olduğu için ikinci el de almam asus bence iyi güvenilir olduğu için bu paraya değer en kötü pazarlık yaparım