Msi AfterBrunner FPS düşürüyormu??

DarkKinght67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
Youtubede bir videoya denk geldim Msi afterbrunnerin fps çok düşürdüğüne dair,
kendi çapımda yaptığım testlerde çok bir fark göremedim Asetto corsada 332 fps alıyorum afterbrunner açık iken kapalı iken 344 Cs de test edeyim dedim olanlar ortada, sorun yaşayan varmı halen bu sorun düzeltildi mi ?

Ekler

• acık.webp
    acık.webp
    177 KB · Hit: 20
  • kapalı.webp
    kapalı.webp
    152.9 KB · Hit: 17
Youtubede bir videoya denk geldim Msi afterbrunnerin fps çok düşürdüğüne dair,
kendi çapımda yaptığım testlerde çok bir fark göremedim Asetto corsada 332 fps alıyorum afterbrunner açık iken kapalı iken 344 Cs de test edeyim dedim olanlar ortada, sorun yaşayan varmı halen bu sorun düzeltildi mi ?
bazı ayarlar fps düşürüyor diye biliyorum. o kadar fps alıyorsanız fps sayacı kapalıysa fark etmezsiniz bile. dert edilecek şey değil. en fazla %5 kadar fark eder

bazı ayarlar fps düşürüyor diye biliyorum. o kadar fps alıyorsanız fps sayacı kapalıysa fark etmezsiniz bile. dert edilecek şey değil
Evet Ama merak ettim halen devam ediyormu diye

büyük ihtimal ediyordur sonuçta pc içinden bilgi alıyor o da işlemiyi uğraştırıyor. 101'den 100'e düşmesi hayatımda çok bir şeyi etkilemez
Youtubedeki Videodaki fark çok daha fazla benmi yanlış yaptım yada sorun bittimi ? sorumun cevabı bu

Youtubedeki Videodaki fark çok daha fazla benmi yanlış yaptım yada sorun bittimi ? sorumun cevabı bu
Yıllardır düşürüyor, hala devam ediyor evet. micro takılmalara neden oluyor bide, o programı kullanmayın yıllardır beta sürümde kaldı unuttular güncellemeyi, NVİDİA APP den gösterge aç o daha iyi.

Yıllardır düşürüyor, hala devam ediyor evet. micro takılmalara neden oluyor bide, o programı kullanmayın yıllardır beta sürümde kaldı unuttular güncellemeyi, NVİDİA APP den gösterge aç o daha iyi.
Nvidia da her oyunda göstermiyor sapıtıyor bazen

Dediğinizi dikkate alacağım

Ben imzamdaki sistemde msi afterburner ile fps kaybı görmedim açıkçası

Ben imzamdaki sistemde msi afterburner ile fps kaybı görmedim açıkçası
Her oyunda test edemedim diğer oyunlarda ne olur bilmiyorum sorun devam ediyormuş sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,961
Üyeler
184,247
Son üye
atifdogan
Geri