Msi Afterburner Çalışmıyor

kerem2492

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar dün CS:GO oynarken ayarlarım vardı her şey gözüküyordu sıcaklık kullanım değeri falan gözüküyordu ama şimdi gözüküyor sadece RAM ve FPS değerleri gözüküyor. Bu zamana kadar bir sıkıntı yoktu.
Ekran Kartım : Msi Gt 1030
2020-05-26_14-32-24.webp

Eğer yakın zamanda Valorant yüklediysen sorun ondan kaynaklıdır. Hileleri ekran kartından banlıyorlar diye bir şey duymuştum herhalde ekran kartı ayarlarını kısıtlayarak bu ban sistemini etkisiz hale getirmesinler diye yapmışlar. Yapacak bir şey yok. Valorant'ı kaldırırısan düzelir.

Eğer yakın zamanda Valorant yüklediysen sorun ondan kaynaklıdır. Hileleri ekran kartından banlıyorlar diye bir şey duymuştum herhalde ekran kartı ayarlarını kısıtlayarak bu ban sistemini etkisiz hale getirmesinler diye yapmışlar. Yapacak bir şey yok. Valorant'ı kaldırırısan düzelir.
Biraz geç gördüm. Evet valorantı yükledim ama yüklediğim gün olmadı ve aynı hata hiçbir arkadaşımda yakınımda falan yok.

MSI Gaming App gibi ekran kartı ile alakalı farklı programlar yüklü mü ? Afterburner, Gaming App ile enteresan bir şekilde çakışıyor.

MSI Gaming App gibi ekran kartı ile alakalı farklı programlar yüklü mü ? Afterburner, Gaming App ile enteresan bir şekilde çakışıyor.
Ekran kartıyla alakalı farklı bir şey yok Geforce Experience var bide afterburner başka bir şey yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MSI Afterburner'ın yeni bir sürümünü kurmayı denediniz mi?
Şuan deniyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MSI Afterburner'ın yeni bir sürümünü kurmayı denediniz mi?
Oldu teşekkürler.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,699
Üyeler
191,150
Son üye
sabri16
Geri