Neler Yeni

Yardım MSI afterburner da ekran kartı bellek hızı ile alakalı tuhaf durum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Selamlar, Ekran kartım RTX 2060 ı MSI Afterburner ile stabil bir şekilde OC ettim ve uzun süredirde öyle kullanıyordum sıkıntısız fakat son 1 haftadır fark ettiğim saçma bir durum var. Kartın bellekleri orjinalde 7000MHz ben 8000MHz de kullanıyorum ama bazı zamanlar bilgisayarı açıp oyuna girdiğimde veya render aldığımda bellek hızı 7800MHz gözüküyor, bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar 8000MHz oluyor ama yeniden başlatmadan olmuyor. Bu bir bug mı ? yoksa bir sorun mu var ? Bellek arızasına dair herhangi bir durum yaşamadım sıkıntısız gözüküyor.

@RevDeisDou @Tolga Samet

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Selamlar, Ekran kartım RTX 2060 ı MSI Afterburner ile stabil bir şekilde OC ettim ve uzun süredirde öyle kullanıyordum sıkıntısız fakat son 1 haftadır fark ettiğim saçma bir durum var. Kartın bellekleri orjinalde 7000MHz ben 8000MHz de kullanıyorum ama bazı zamanlar bilgisayarı açıp oyuna girdiğimde veya render aldığımda bellek hızı 7800MHz gözüküyor, bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar 8000MHz oluyor ama yeniden başlatmadan olmuyor. Bu bir bug mı ? yoksa bir sorun mu var ? Bellek arızasına dair herhangi bir durum yaşamadım sıkıntısız gözüküyor.

@RevDeisDou @Tolga Samet
Yaşadığım bir durum. Yüke göre değişiyordu bende. OC ayarını değiştirip dener misin örnek olarak 7500 MHz

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşadığım bir durum. Yüke göre değişiyordu bende. OC ayarını değiştirip dener misin örnek olarak 7500 MHz

Biraz test ettim bu sefer bir sorun çıkmadı bilgisayarı kapatıp açsamda 8000MHz olarak kaldı yükte de vs.

Biraz kafasına göre arada bir böle saçma bi düşüş yapıo ama göstermelik gibi bir şey sanırım bug gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,052,216
Üyeler
167,080
Son üye
karakoyuna