recep_inthehood
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
MSI Afterburner'u kapatınca 100-150 FPS almaya devam ediyorum 100-150 FPS olmasa bile kasma vb. olmuyor.MSI Afterburner'ın sebep olduğuna emin misiniz? neden böyle düşünüyorsunuz? Ne oldu? Ayrıntılı bilgi paylaşın.
Kapalı tutun o haldeMSI Afterburner'u kapatınca 100-150 FPS almaya devam ediyorum 100-150 FPS olmasa bile kasma vb. olmuyor.
Ama ben kulanmak istiyorum bu benim için bi çözüm değil.Kapalı tutun o halde![]()
Neden kullanıyorsunuz, bir sebebi olmalı.Ama ben kulanmak istiyorum bu benim için bi çözüm değil.
FPS'mi ve sıcaklık değerlerini anlık olarak görmek istiyorum.Neden kullanıyorsunuz, bir sebebi olmalı.
Afterburner güncel mi, herhangi bir değişiklik yaptınız mı ayarlarda?FPS'mi ve sıcaklık değerlerini anlık olarak görmek istiyorum.
Güncel tutuyorum. İndirdiğim gibi sadece arayüzü değiştirdim.Afterburner güncel mi, herhangi bir değişiklik yaptınız mı ayarlarda?
CS:GO'da sorun çıkarıyor olabilir, bütün oyunlarda böyle mi?Güncel tutuyorum. İndirdiğim gibi sadece arayüzü değiştirdim.
Evet.CS:GO'da sorun çıkarıyor olabilir, bütün oyunlarda böyle mi?
Oyun içinde eğerleri görebiliyorsunuz zaten kullanma amacınız o. Değerler normal mi?Evet.
Geç cevabım için özür dilerim internet ile sorunlar yaşadım. Aynen normal.Oyun içinde eğerleri görebiliyorsunuz zaten kullanma amacınız o. Değerler normal mi?