Neler Yeni

MSI Afterburner- Memory Clock ayarını yükseltmek sıcaklığı çok etkiler mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Halil Kart
bir ara 3 tane reject almışsınız hocam stabil değil gibi +1 mh almak için 1 tane kazışı kaçırıyorsunuz gibi düşünün
Ne demek istediğini anladım şuan ki ayarlara dokunmuyorum öyleyse. Reject dediğin, o aradaki büyük boşluk için diyorsan o ara miner işini durdurmuştum ondandır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında programda akan yazılara baktığımda da anladığım kadarıyla(pek sanmıyorum) uyarı niteliği taşıyan yazılar göremiyorum. :)

Şuan 31-32 arası gidiyor. Monitörü kapatınca 33'e çıkıyor.

Ekler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    105.2 KB · Hit: 49

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Ne demek istediğini anladım şuan ki ayarlara dokunmuyorum öyleyse. Reject dediğin, o aradaki büyük boşluk için diyorsan o ara miner işini durdurmuştum ondandır.

Aslında programda akan yazılara baktığımda da anladığım kadarıyla(pek sanmıyorum) uyarı niteliği taşıyan yazılar göremiyorum. :)

yok hocam reject dediğim o grafikte sağ altta ufak tümsekler olmuş onlar kazabilecekken hata aldıklarınız

[OK] yazısından sonraki oranın %0.2-0.3 üzerinde olmasına özen gösterin hocam

zaten sağ tarafta R: 2.88% yazıyor. O, bahsettiğim oran

ben +1100 yapıyorum aynı kartla 1200den sonra sapıtıyo çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Halil Kart
yok hocam reject dediğim o grafikte sağ altta ufak tümsekler olmuş onlar kazabilecekken hata aldıklarınız
Translate'den çeviriye bakınca anlaşılıyormuş, buna da bakmamam benim hatam.
zaten sağ tarafta R: 2.88% yazıyor. O, bahsettiğim oran
Öyleyse şuan fena değil.
ben +1100 yapıyorum aynı kartla 1200den sonra sapıtıyo çünkü
Bilemedim ben bahsettiğim gibi 1400'lere aldığım zaman minerden akan yazılara baktığımda düzgün gibiydi. Bu işte yeni olduğum içinde çok anlamıyorum. Dediğin gibi +1 için bir kazım atladıysa da fark etmemiş olabilirim. Birde bu overclock ayarlarına youtube videolarına bakarak yaptım. Bir yandan da, bu kadar yükseltmek iyi olsam o adamlarda yükseltirdi diye düşünüyordum.

Sohbetin bu kadarı bile benim için çok bilgilendirici oldu bu konuda ikinize de çok teşekkür ederim.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Translate'den çeviriye bakınca anlaşılıyormuş, buna da bakmamam benim hatam.

Öyleyse şuan fena değil.

Bilemedim ben bahsettiğim gibi 1400'lere aldığım zaman minerden akan yazılara baktığımda düzgün gibiydi. Bu işte yeni olduğum içinde çok anlamıyorum. Dediğin gibi +1 için bir kazım atladıysa da fark etmemiş olabilirim. Birde bu overclock ayarlarına youtube videolarına bakarak yaptım. Bir yandan da, bu kadar yükseltmek iyi olsam o adamlarda yükseltirdi diye düşünüyordum.

Sohbetin bu kadarı bile benim için çok bilgilendirici oldu bu konuda ikinize de çok teşekkür ederim.
%3 kötü bir oran bu arada %1'in mutlaka altında olması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Halil Kart
%3 kötü bir oran bu arada %1'in mutlaka altında olması lazım
Sanırım şuan kazım yapıyorken tarayıcıda gezdiğim için böyle oluyor. Çünkü bir yere kadar %0 iken, bir yerden sonra yüzde çoğalmış galiba bu da bilgisayarı meşgul ettiğim için oluyor.

Eğer öyleyse ben yavaş yavaş çekileyim.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Sanırım şuan kazım yapıyorken tarayıcıda gezdiğim için böyle oluyor. Çünkü bir yere kadar %0 iken, bir yerden sonra yüzde çoğalmış galiba bu da bilgisayarı meşgul ettiğim için oluyor.

Eğer öyleyse ben yavaş yavaş çekileyim.
yani çok sanmıyorum hocam ama siz yine de 1200 verip bi gece açık bırakın öyle orana bakın derim daha sağlıklı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,241
Üyeler
161,417
Son üye
Alican3636