Umarım öyledir 89 derece yüksek bir değer.Sıcaklıklar normal gibi. İki adet derece yaza yerde 89 derece max. kaç derece olduğunu gösteriyor olabilir.
Gpu sıcaklığı olan kısımda 75 GPU Temperature 2 yazan kısım ise 89 VRAM sıcaklığı mı oluyor acaba 89 olan yer?Sıcaklıklar normal gibi. İki adet derece yaza yerde 89 derece max. kaç derece olduğunu gösteriyor olabilir.
Umarım öyledir 89 derece yüksek bir değer.
Kasam Corsair Delta, Abdullahın ilk topladığı El Capitan kasası ilk alan 50 kişiden birisiyim.Fakat ekran kartını yükselttim ve ayrıyetten 4x120 fan ekledim.Sanki biraz yüksek gibi. Kasanızı ve tam sisteminizi paylaşın.
89 derece olan yer galiba max. sıcaklığı.Gpu sıcaklığı olan kısımda 75 GPU Temperature 2 yazan kısım ise 89 VRAM sıcaklığı mı oluyor acaba 89 olan yer?
Kasa Corsair Deltay'mış89 derece olan yer galiba max. sıcaklığı.
Kasanız nedir ?
Evet şuan bende farkına vardım ekran kartı sıcaklığı 75 en sıcak olan bölüm ise 89 olarak geçiyor. Aşağıya kasayı bırakıyorum ayrıyetten üste 2 adet altada 2 adet 120x4 fan taktım ekstradan.89 derece olan yer galiba max. sıcaklığı.
Kasanız nedir ?
Ekran kartınız model olarak ısınma sorunu var diye biliyorum.Evet şuan bende farkına vardım ekran kartı sıcaklığı 75 en sıcak olan bölüm ise 89 olarak geçiyor. Aşağıya kasayı bırakıyorum ayrıyetten üste 2 adet altada 2 adet 120x4 fan taktım ekstradan.
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CC-9020121-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
75 Derecelerde geziyor ise sıkıntı olmayacaktır.Evet şuan bende farkına vardım ekran kartı sıcaklığı 75 en sıcak olan bölüm ise 89 olarak geçiyor. Aşağıya kasayı bırakıyorum ayrıyetten üste 2 adet altada 2 adet 120x4 fan taktım ekstradan.
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CC-9020121-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
MSI RX 5700 Mech modelinde dediğiniz gibi ısınma mevcut fakat Mech GP ile o sorun çözüldü diye biliyorum. Yine daha iyi bilen arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşabilirler.Ekran kartınız model olarak ısınma sorunu var diye biliyorum.
Diğer oyunlarda ki sıcaklıklar ne durumdadır?
Buradaki arkadaş da ısınıyor demiş.Ekran kartınız model olarak ısınma sorunu var diye biliyorum.
Diğer oyunlarda ki sıcaklıklar ne durumdadır?