MSI Afterburner sıcaklık dereceleri normal mi?

TheBoss

80+
Reaksiyon skoru
17
İyi akşamlar arkadaşlar. Mafia III oyununda sıcaklık olarak 2 seçeneğide açtım fakat hangisini baz alacağımı bilemedim. Hangisini sıcaklık değeri olarak almalıyım? Ya da ikisini de mi almalıyım?

Ekran kartı modelim : MSI RADEON RX 5700 MECH GP OC 8G 256BIT

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    3.7 MB · Hit: 79
Sıcaklıklar normal gibi. İki adet derece yaza yerde 89 derece max. kaç derece olduğunu gösteriyor olabilir.

Sanki biraz yüksek gibi. Kasanızı ve tam sisteminizi paylaşın.

Sıcaklıklar normal gibi. İki adet derece yaza yerde 89 derece max. kaç derece olduğunu gösteriyor olabilir.
Gpu sıcaklığı olan kısımda 75 GPU Temperature 2 yazan kısım ise 89 VRAM sıcaklığı mı oluyor acaba 89 olan yer?
Umarım öyledir 89 derece yüksek bir değer.
Post automatically merged:

Sanki biraz yüksek gibi. Kasanızı ve tam sisteminizi paylaşın.
Kasam Corsair Delta, Abdullahın ilk topladığı El Capitan kasası ilk alan 50 kişiden birisiyim.Fakat ekran kartını yükselttim ve ayrıyetten 4x120 fan ekledim.

89 derece olan yer galiba max. sıcaklığı.
Kasanız nedir ?
Evet şuan bende farkına vardım ekran kartı sıcaklığı 75 en sıcak olan bölüm ise 89 olarak geçiyor. Aşağıya kasayı bırakıyorum ayrıyetten üste 2 adet altada 2 adet 120x4 fan taktım ekstradan.

Evet şuan bende farkına vardım ekran kartı sıcaklığı 75 en sıcak olan bölüm ise 89 olarak geçiyor. Aşağıya kasayı bırakıyorum ayrıyetten üste 2 adet altada 2 adet 120x4 fan taktım ekstradan.

Ekran kartınız model olarak ısınma sorunu var diye biliyorum.
Diğer oyunlarda ki sıcaklıklar ne durumdadır?

75 Derecelerde geziyor ise sıkıntı olmayacaktır.
89 Derece veya üstüne çıkarsa tekrardan konu açın.

MSI RX 5700 Mech modelinde dediğiniz gibi ısınma mevcut fakat Mech GP ile o sorun çözüldü diye biliyorum. Yine daha iyi bilen arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşabilirler.

Konudan bağımsız kasanın fotoğrafını atar mısınız fanların kasadaki görünüşünü merak ettim aynı kasaya sahibim belki ben de fan eklerim.

Buradaki arkadaş da ısınıyor demiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,133
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri