Neler Yeni

MSI B450M-A PRO MAX - 408 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
spatula ne cevap verecek çok merak ediyorum

veya verebilecek mi
bir konu değerlendirilince 3950x vs 5900x şeklinde değerlendirilmez çünkü ikisinin de karakteristik özellikleri apayrı bir şey ve TDP olarakta değerlendirilmez eminim ki sıcaklık ve tüketimlerde TDP'nin hiçbir geçerliliği olmadığını bilen bir kaç kişi çıkar.

Kısacası oradan buradan ekran görüntüsü vermeye gerek yok ben sana daha kaliteli test sunarım ;)
Gördüğüme mi inanayım görmediğime mi? Gösterip kanıtlarsanız haklı olursunuz. Buradaki konu basit değil size güvenen 100lerce üye var. Yani yanlış anlaşılmasın ama yakın bir tarihte kanıtlamanızı rica edeceğim.

Gördüğüme mi inanayım görmediğime mi? Gösterip kanıtlarsanız haklı olursunuz. Buradaki konu basit değil size güvenen 100lerce üye var. Yani yanlış anlaşılmasın ama yakın bir tarihte kanıtlamanızı rica edeceğim.
haklısınız

Abdullah hocam testleri tez zamanda yayınlayıp konuya açıklık getirir umarım

donsuz kral

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Abdullah hocam testleri bekliyorum ben sizin engin tecrübe ve bilgilerinize güveniyorum burada SepuLtura -Ğ- adlı arkadaş ne olduğu belirsiz iki çubuğa bakarak konuşuyor sadece

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,384
İsim
Hakan
S2H alırım en azından soğutucusu var.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Diken üstündesiniz daha ne yazdığımdan haberiniz bile yok bir şey kanıtlamak zorunda değilim inanırsın inanmazsın umrumda mı? hayır özellikle kanıtla yok efendim gördüğüme mi inanayım falan en son kanıtladığımda biri B450M Dragon Ryzen 5 3600 ile yanar diyordu All Core +700MHz verdim ortadan kayboldu

Peki bu zamana kadar size giriş seviye B450 ile 3700X, 3900X, 3950X, 5800X, 5900X veya 5950X kullanın diye tavsiye verdim mi? aksine işlemci ile her zaman dengeli anakartlar kullanmanızı önerdim ben ise ekstreme durumlara karşı nasıl bir tablo ile karşılaşırsınız bunu söyledim ve yukarı dediğim ne ise odur ha daha ekstreme örnek vereyim 5950X'e ufak Voltaj ayarı ile en leş A320 anakart ile birlikte de kullanırım benim için çok basit. Ha inan inanma banane, şu tavıra ben kılımı kıpırdatmam (y)

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
NOT. konuyu dağıtmayalım piyasa fiyatları malum düşünen değerlendirsin sevgiler

Baştan hiç bunlara girmeden 5000 liralık işlemci kullanan kitle yerine A320'den kurtulmak isteyen kitleyi hedefleseydin konu sapmayacaktı. Bu anakart müthiş bir anakart değil, high end parçalarla kullanmayı beklemeyin lakin güzel bir indirim yaptırdık, düşük bütçesi olanlara duyurulur demen lazımken 5900x'ten falan bahsediyorsun. 5900x alan adamın bütçesi dar değildir zaten, Galahad 360 hatta LF420 düşüncesi vardır, kasası O11 XL falandır, anakarta da verecek parası elbet vardır. Gider B550 A Pro alır gaming gecesinden, yoluna bakar.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Diken üstündesiniz daha ne yazdığımdan haberiniz bile yok bir şey kanıtlamak zorunda değilim inanırsın inanmazsın umrumda mı? hayır özellikle kanıtla yok efendim gördüğüme mi inanayım falan en son kanıtladığımda biri B450M Dragon Ryzen 5 3600 ile yanar diyordu All Core +700MHz verdim ortadan kayboldu

Peki bu zamana kadar size giriş seviye B450 ile 3700X, 3900X, 3950X, 5800X, 5900X veya 5950X kullanın diye tavsiye verdim mi? aksine işlemci ile her zaman dengeli anakartlar kullanmanızı önerdim ben ise ekstreme durumlara karşı nasıl bir tablo ile karşılaşırsınız bunu söyledim ve yukarı dediğim ne ise odur ha daha ekstreme örnek vereyim 5950X'e ufak Voltaj ayarı ile en leş A320 anakart ile birlikte de kullanırım benim için çok basit. Ha inan inanma banane
Niye şimdi böyle bir tavır aldınız ki? Bizim elimizde bunu DOĞRUDAN kanıtlamak için imkan olmadığından dolayı (en azından benim yok) sizden kanıtlamanızı istedim. Benim sizi bir şey ile suçladığım veya imtihan ettiğim yok. Ben sadece sizden B450M A PRO MAX ile 5900X' in vrm sıcaklıklarını ve performansını göstermenizi istedim o kadar.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Baştan hiç bunlara girmeden 5000 liralık işlemci kullanan kitle yerine A320'den kurtulmak isteyen kitleyi hedefleseydin konu sapmayacaktı. Bu anakart müthiş bir anakart değil, high end parçalarla kullanmayı beklemeyin lakin güzel bir indirim yaptırdık, düşük bütçesi olanlara duyurulur demen lazımken 5900x'ten falan bahsediyorsun. 5900x alan adamın bütçesi dar değildir zaten, Galahad 360 hatta LF420 düşüncesi vardır, kasası O11 XL falandır, anakarta da verecek parası elbet vardır. Gider B550 A Pro alır gaming gecesinden, yoluna bakar.
Dostum çok net konuşacağım bu anakart ile 5000TL'lik işlemci kullanın tavsiyesi verdiğimi düşünen adam salaktır. Teşekkürler

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Gereksiz kavgaya gerek yok bence, sonuçta bu anakartı düşük-orta seviye bütçeli insanlar S2H'a verecek paraları olmayınca bunu tercih edebilir. Bu tarz insanlar da piyango falan tutturmadığı sürece 590X, 3900X tarzı işlemciye sahip olmaz.

arisaka

80+ Bronze
Bir ürün hakkında bir şeyi söylemek için illa kullanmak mı gerekiyor? Koca yazınızdan bunu anladım. O kadar saçma şey yazmışsın ki.
Bazı şeyleri tavsiye ediyorsan evet kullanman, deneyimlemen ve tecrübe etmen gerekiyor. Ben hayatımda hiç konsol kullanmadım hadi gidip millete PS4-PS5 üzerine tavsiye verip konsolun iyi kötü yanlarını anlatayım. Komik olmaz mı sence?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,732
Üyeler
165,883
Son üye
serosero
Top Bottom