Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI B450M-A PRO MAX e İ7 13. NESİL İŞLEMCİ OLUR MU

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğitcan Yiğit
Bütçe
10000
Bilgisayar parçalarından çok anlamam elimde MSIB450M-A PRO MAX ana kart var işlemcimi yükseltmek istiyorum i7 nin 13. nesil bir işlemcisini takabilir miyim eğer ki uyumlu değilse ne takabilirim bu anakarta uyumlu güçlü bir işlemci

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Sanırım AMD tabanlı işlemci. r5 5600x tak geç.

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht
B450 AMD işlemciler için üretilmiş bir anakart Intel işlemci ile kullanamazsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ryzen 7 5800x3d almanızı tavsiye ederim anakart giriş seviye olduğu için ileride yükseltme şartı ile kullanabilirsiniz

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Bilgisayar parçalarından çok anlamam elimde MSIB450M-A PRO MAX ana kart var işlemcimi yükseltmek istiyorum i7 nin 13. nesil bir işlemcisini takabilir miyim eğer ki uyumlu değilse ne takabilirim bu anakarta uyumlu güçlü bir işlemci
hocam bu anakarta bu bütçede bir işlemci olarak r7 5800x3d alabilirsiniz intel işlemci takamazsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğitcan Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elimde şuanda ryzen 5 3500x var ve ağır projelerde çalışıyorum yetmiyor 10k ya kadar çıkabilirim fiyat olarak önerisi olan varsa

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğitcan Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım AMD tabanlı işlemci. r5 5600x tak geç.
projeler ağır oluyor yeterli olacağını sanmıyorum ilk başladığımda almıştım bu sistemi o zamanlar yeterliydi artık yetmiyor maalesef 10k ya kadar çıkabilirim. fiyatta

bakıoyorum hemen eyvallah

B450 AMD işlemciler için üretilmiş bir anakart Intel işlemci ile kullanamazsınız

Ryzen 7 5800x3d almanızı tavsiye ederim anakart giriş seviye olduğu için ileride yükseltme şartı ile kullanabilirsiniz
bakıyorum hemen teşekkürler

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,922
İsim
Emre Zengin
Bu anakarta sadece AM4 soketli işlemciler takabilirsin. Büyük ihtimalle Ryzen 7 5800X3D işini görecektir.

milenix

80+ Gold
am4 soket anakart lga1200 soket işlemci olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğitcan Yiğit
Bu anakarta sadece AM4 soketli işlemciler takabilirsin. Büyük ihtimalle Ryzen 7 5800X3D işini görecektir.
biraz önce baktımda anakart sanki bir tık güçsüz kalıyormuş işlemciye tam verim alamıyormuş gibi şeyler duydum doğru mudur bir de ben şimdi premier pro üzerinden after effects üzerinden ağır projelerde çalışıyorum anakart değiştirip intel e geçsem daha mı iyi olur daha iyi olur derseniz ne alabilirim anakart ve işlemci olarak

Mustafaer

80+ Bronze
biraz önce baktımda anakart sanki bir tık güçsüz kalıyormuş işlemciye tam verim alamıyormuş gibi şeyler duydum doğru mudur bir de ben şimdi premier pro üzerinden after effects üzerinden ağır projelerde çalışıyorum anakart değiştirip intel e geçsem daha mı iyi olur daha iyi olur derseniz ne alabilirim anakart ve işlemci olarak
Ryzen 7 5800x3d her türlü ağır işlemleri yapabilir anakart destekler performansı tam anlamıyla verir alabileceğiniz en iyi işlemcilerden birisi Ryzen 7 5800x3d dir

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,922
İsim
Emre Zengin
VRM'ler düşük kalıyor hocam. Anakartı da değiştirmen gerekir. Onun için yeni konu açman çok daha iyi olur.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
AM4 soketli bir anakarta AM4 işlemciler takabilirsiniz. 5800X3D işini görür ama anakart değişikliğine gitsen güzel olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,785
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom