MSI B450M PRO-M2 MAX ARGB/RGB Bağlantısı

ilyas.

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhabalar, başlıkta belirttiğim anakart üzerinde JLED1 girişi var ( altında 12V s yazıyor). Buna ARGB yada RGB olan ürünleri takıp pc üzerinden ayarlama yapabilir miyim? Takmayı düşündüğüm ürün MSI MAG FORGE 100R kasa ve üstünde gelen fanları ayarlamak istiyorum.

Merhabalar, başlıkta belirttiğim anakart üzerinde JLED1 girişi var ( altında 12V s yazıyor). Buna ARGB yada RGB olan ürünleri takıp PC üzerinden ayarlama yapabilir miyim? Takmayı düşündüğüm ürün MSI MAG FORGE 100R kasa ve üstünde gelen fanları ayarlamak istiyorum.
@crazyreign

Bir adet 12V RGB girişi var, 100R edemezsin ama 100M veyahut 101M modeli olabilir.
Screenshot_20201008-213404.png

ARGB girişi yok, JLED girişini RGB'den sayma, tek renk destekliyor, o da kırmızı :D.

Ama ben Manual'da kırmızı ibaresini göremedim :unsure:
Yazıyordu sanırım, "Gaming LED" tarzında bir şey olması lazım.
Aynı anakartın MAX ibareli olmayan birinde MasterLiquid ML240L V2 RGB soğutucu vardı, adama gösterdim uğraştık falan bi' baktık sadece kırmızı yanıyor, Mystic Light'tan da değiştirilmiyor, kırmızı olmaya ayarlanmış 🤣.

• Beğen
Reaksiyonlar: Blue
@crazyreign Single Color red Strips diyor.
Gerçi hepsini döküp dizince strip oluyor.

Kasadaki kontrolcüde daha çok mod var bu arada.

Yazıyordu sanırım, "Gaming LED" tarzında bir şey olması lazım.
Aynı anakartın MAX ibareli olmayan birinde MasterLiquid ML240L V2 RGB soğutucu vardı, adama gösterdim uğraştık falan bi' baktık sadece kırmızı yanıyor, Mystic Light'tan da değiştirilmiyor, kırmızı olmaya ayarlanmış 🤣.
Kasa ile ilgili video izlediğimde çok daha değişik yanıyordu. Bende o renk yanmıyor acaba neden onu merak ettim.

Bahsettiğim videolar:
ModArtPC kanalından
Volkan Oyun Kuvvetleri kanalından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,919
Üyeler
175,130
Son üye
eheydusa