Neler Yeni

Yardım MSI B550-A Pro anakartta B1 ve B2 slotları çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan Aktürk
Tecrübemi sen mi yargılıyorsun?
Yazdığım şeyleri doğru şekilde anlamadığından böyle bir sonuç çıkarıyorum az önce yazan arkadaş durumu zaten anlamış sen bana kitapçığı anlatıyorsun. Kitapçık dışında başka bir şey hakkında konuşmadığında seni böyle değerlendirmek zorunda kalıyorum.

Bu sorun hakkında bir fikrin yoksa yazmana gerek yok dostum, vakit ayırdığın için teşekkürler.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Hala saçma sapan tavrın var.
Aşağıdaki mesajını adam aklı yazamayıp sabah sabah sana cevap verip yardımcı olmak isteyen de kabahat. A2 B2 taktım da canım istedi diğerlerini denedim algısı var şu mesajında. A2 B2 taktım düzgün çalışmıyor diye bir ibare var mı? Çift taktığımda olmuyor diye genel bişi yazmışsın. Ama alta A1 A2 - B1 B2 takınca çalışıyor yazmışsın. Bunlar tek mi?

Bunu yazmazsan en basit temelden kitapçığı hatırlatırız. Şİmdi yaşın kadar forum geçmişim var demek istemiyorum sana. Ama kimse karşısındaki bilgisini bilemez ölçemez. Hatta senin gibi ileri gidip üslup bozucu geveleme kitapçık filan çıkarımı yapamaz.

Git ram uyumluluğuna bak
Git bios güncelliğini kontrol et
Git gerekirse bios sıfırla
A2 B2 dışında çalışmıyorsa ram lerin sorunlu olduğuna kanaat getirmek için git başka anakartta da dene.
Anakarttan şüphelenmen için önce bunları yapmalısın.

Mesaj yazıp yazmamamda sana kalmış bir durum değil. Madem sağ alt köşede editi biliyorsun. Görmek istemiyorsan blok kısmını da bilirsin. Orası da senin insiyatifinde.

1727896170603.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan Aktürk
Hala saçma sapan tavrın var.
Aşağıdaki mesajını adam aklı yazamayıp sabah sabah sana cevap verip yardımcı olmak isteyen de kabahat. A2 B2 taktım da canım istedi diğerlerini denedim algısı var şu mesajında. A2 B2 taktım düzgün çalışmıyor diye bir ibare var mı? Çift taktığımda olmuyor diye genel bişi yazmışsın. Ama alta A1 A2 - B1 B2 takınca çalışıyor yazmışsın. Bunlar tek mi?

Bunu yazmazsan en basit temelden kitapçığı hatırlatırız. Şİmdi yaşın kadar forum geçmişim var demek istemiyorum sana. Ama kimse karşısındaki bilgisini bilemez ölçemez. Hatta senin gibi ileri gidip üslup bozucu geveleme kitapçık filan çıkarımı yapamaz.

Git ram uyumluluğuna bak
Git bios güncelliğini kontrol et
Git gerekirse bios sıfırla
A2 B2 dışında çalışmıyorsa ram lerin sorunlu olduğuna kanaat getirmek için git başka anakartta da dene.
Anakarttan şüphelenmen için önce bunları yapmalısın.

Mesaj yazıp yazmamamda sana kalmış bir durum değil. Madem sağ alt köşede editi biliyorsun. Görmek istemiyorsan blok kısmını da bilirsin. Orası da senin insiyatifinde.

Alıntıyı görüntüle
Kendin söylüyorsun alt alta yazmışsın diye orda B1 ve B2 tekli olarak ÇALIŞMIYOR çift olarakta aynı şekilde yazıyor, hiçbir zaman çalışıyo diye bir şey söylemedim sadece A1 ve A2 çift olarak çalışıyor dediğim ikisini tek tek takıncada aynı şekilde.

Ayrıca saçma sapan tavır sergilemiyorum vaktin için teşekkür ediyorum daha fazla uzatmana gerek yok diyorum bu konuyu başkalarıda okuyacak ve çözümü eğer bulabilirsek belki ilerde başkasının işine yarayacaktır.

Top Bottom