Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI b550 Anakartlarda indirim

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Suanlik GTX 1050 2gb tek fan.

İleride yükseltmek istesem en fazla nnvidia olarak hangi karta kadar çıkabilirim.
rtx 3060dan yükseğini takma derim. Rtx 3060 bile bence en sağlıklık 650 olur ama 550de de çalışır. PSU modelin kötü değilse.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sen kadar olmasam da gaming edge > Tomahawk ;) Ben > Sen :)
1) Adama Gaming Edge yerine Tomahawk önermedim (Ben önermedim en azından, o konuda boş yaptın.).
2) Gaming Edge'in Tomahawk'tan daha üstün bir model olduğunu iddia ettin. Ben de öyle olmadığını gerekli argümanlarla belirttim. İki anakartın tasarımdan başka hiçbir farkları yok. Wi-Fİ ve Bluetooth bulundurması artı sayılmıyor. Bunlar harici olarak da elde edilebilen şeyler. Aynı fiyattaysa veya aralarında 200-300 TL varsa tabii ki verip alınabilir. Kullanacak kişinin Wi-Fi ve Bluetooth ile işi yoksa Tomahawk'ın ucuz olduğu senaryoda B550 Tomahawk tercihi daha mantıklı Gaming Edge yerine. Hatta B550 Tomahawk'ın 2. slotunda M.2 soğutması olması ve Gaming Edge'de olmaması, Tomahawk'ı üstün kılar. Çünkü M.2 Shield, anakartın direkt yapısıyla alakalı. M.2 soğutmalı bir SSD alıp almamanın bir önemi yok.
3) Bir daha bilmediğin konular hakkında yorum yapma.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
1) Adama Gaming Edge yerine Tomahawk önermedim (Ben önermedim en azından, o konuda boş yaptın.).
2) Gaming Edge'in Tomahawk'tan daha üstün bir model olduğunu iddia ettin. Ben de öyle olmadığını gerekli argümanlarla belirttim. İki anakartın tasarımdan başka hiçbir farkları yok. Wi-Fİ ve Bluetooth bulundurması artı sayılmıyor. Bunlar harici olarak da elde edilebilen şeyler. Aynı fiyattaysa veya aralarında 200-300 TL varsa tabii ki verip alınabilir. Kullanacak kişinin Wi-Fi ve Bluetooth ile işi yoksa Tomahawk'ın ucuz olduğu senaryoda B550 Tomahawk tercihi daha mantıklı Gaming Edge yerine. Hatta B550 Tomahawk'ın 2. slotunda M.2 soğutması olması ve Gaming Edge'de olmaması, Tomahawk'ı üstün kılar. Çünkü M.2 Shield, anakartın direkt yapısıyla alakalı. M.2 soğutmalı bir SSD alıp almamanın bir önemi yok.
3) Bir daha bilmediğin konular hakkında yorum yapma.
Hadi sağdan yok öyle olsaydı böyle olurdu o olmasa bu olurdu şöyle yapılsa böyle olurdu demek ile her ne olursa olsun iyi bir izlenim yaratmaya gerek yok utanmasan Tomahawk var iken gaming edge alınmaz diyeceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,930
Üyeler
164,583
Son üye
kaanjajdj
Top Bottom