Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI b550 Anakartlarda indirim

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İkinize de hak veriyorum ancak eğri oturalım doğru konuşalım. I9 12900K'ye bu anakartı alanlar olur mu sizce? Şahsen ben sistem toplayacaksam ve sistemimde bu işlemciyi kullanacaksam ekran kartım minimum RTX 3080 Ti'dır. Böylesine bir sisteme de
MSI MPG Z690 EDGE WiFi yakışır.
Dediğim gibi kendi kişisel görüşüm bu yönde.
5900x ile b550 a pro kullananlar nasil varsa bunda da olur. her zengin kullanmayacagi seye fazladan para verip israf yapmiyor

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Peki carbon + r5 5500 alsam sistemine taksam psu kaldırmak. Bu arada 550 watt PSU var. Suanki kullandığım işlemci i5 7400 anakart h110
Kaliteli B550 anakart alacaksan en azından ryzen 5600 al gen4 desteğinin çalışması için. 5500 desteklemiyor. Ryzen 5500 için en ucuz b450 alsan yeter.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
element uydurma dostum wifi, bluetooth ve heatsink tasarimi disinda farklari yok ikisi de ayni pcb.
Tamam da benim tepkim tomahawk daha iyi denilmesine gaming edge ye daha kotu denmesi element uydurmayin kötü demek için %1 bile fark yok ise neye göre kötü deniyor? Sen de olaya ortadan atlama bı anla dinle mevzuyu sonra tepki göster.

Sözüm sana değil anlayan anlar.
Ek olarak yok iyi değil mi? Sonra aynı demek yok sonra öyle böyle demek ile bu işler yürümez. Bu forum da geçen seneden beri gaming edge>Tomahawk deniyor ise en öne de carbon konuyor ise hep konular da o zaman ben de herkesin yalancısıyım. Bilgi kirliliği yapılmasın...

Son düzenleme:

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Tamam da benim tepkim tomahawk daha iyi denilmesine gaming edge ye daha kotu denmesi element uydurmayin kötü demek için %1 bile fark yok ise neye göre kötü deniyor? Sen de olaya ortadan atlama bı anla dinle mevzuyu sonra tepki göster.
illa ki baska biseyler daha degismistir demissin ona cevap verdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Intel 12.nesil de AMD 5600 u geçen fiyat performans işlemcisi nedir ve fiyatı nedir

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
illa ki baska biseyler daha degismistir demissin ona cevap verdim
Merak etme insanlar anlık olarak zaten bilgiyi alıp cevaplama yapıyor. Bu dediğim gaming edge > Tomahawk olayini değiştirmez ;) sana daha iyi imkan sunuyor mu sunuyor şuan Tomahawk pahalı Trendyol sitesinde 2.700₺ diğer MSI modelleri 2.300₺ oldu diye fiyata göre bakarsak bile şuan gidip Tomahawk savunup aldırmayın insanlara 2.300₺ den daha iyisi var iken ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Merak etme insanlar anlık olarak zaten bilgiyi alıp cevaplama yapıyor. Bu dediğim gaming edge > Tomahawk olayini değiştirmez ;) sana daha iyi imkan sunuyor mu sunuyor şuan Tomahawk pahalı Trendyol sitesinde 2.700₺ diğer MSI modelleri 2.300₺ oldu diye fiyata göre bakarsak bile şuan gidip Tomahawk savunup aldırmayın insanlara 2.300₺ den daha iyisi var iken ;)
Ben Asus rog f gaming wifi 2900 satıp MSI carbon wifi aldım sence gaming edge mi almaliydim ne dersin

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
boş adamsın vesselam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Asus rog f gaming wifi 2900 satıp MSI carbon wifi aldım sence gaming edge mi almaliydim ne dersin
hayirli olsun carbon daha iyi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Psu noktasinda sıkıntı yasamam demi
Ekran kartının ne olduğuna göre değişir.

İyi satmışsın 2900'e. Hardcore Overclock ile uğraşacaksan edge al ama bence carbon daha mantıklı 2 USB portu fazlası olduğu için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Ekran kartının ne olduğuna göre değişir.

İyi satmışsın 2900'e. Hardcore Overclock ile uğraşacaksan edge al ama bence carbon daha mantıklı 2 USB portu fazlası olduğu için.
Overlock falan anlamam hocam Trendyol bilişim store den aldım Penta kutusunda geldi satıcı sorunlu degildir inşallah MSI yetkili satıcısıymis şimdide Amazon indirdi o fiyata ama ben zaten 5 taksit ve 100 TL bonus kazandim bence dursun. Geldi artık görüntü olarak carbon wifi daha iyi gibi geldi ama vrm testlerinde gaming edge daha iyi nasip artık

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Overlock falan anlamam hocam Trendyol bilişim store den aldım Penta kutusunda geldi satıcı sorunlu degildir inşallah MSI yetkili satıcısıymis şimdide Amazon indirdi o fiyata ama ben zaten 5 taksit ve 100 TL bonus kazandim bence dursun. Geldi artık görüntü olarak carbon wifi daha iyi gibi geldi ama vrm testlerinde gaming edge daha iyi nasip artık
Anakart kutusunda herhangi bir koruyucu bant ya da dışında plastik olmuyor zaten. Önemli olan anakartın statik poşetinin kapalı olması. Eğer öyleyse hiç bir sorun olmaz. Önemi yok nerden aldığının. Hayırlı olsun. Carbon daha iyi olur o zaman. Bende edge var USB portları yetmiyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman