Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI b550 Anakartlarda indirim

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Tomahawk ile Gaming Edge aynı anakartlar. Sadece tasarım, Wifi, M.2 port sayısı ve Bluetooth farkı var.
Yani başka olayları da var emin olun biraz daha araştırın ek olarak şimdi bunları sayıp bile gaming edge kötüdür Tomahawk iyidir demeniz bile ironi ;)

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bios pilini çıkartıp 1 gün bekledim kasanin tüm bağlantılarını kontrol ettim tek tek normalde overclock dahi yapmadım o yüzden hiç bir şekilde programda kullanmadım bu sıkıntıyı daha çok laptoplar da gördüm hocam 0.80 GHz stuck konulu başlıklarda çıkıyor sorunu çözmenin tek yolu ise bilgisayarı açtıktan sonra throttlestop programı ile eski performansına getirmek programı kullanarak 3.5 GHz e cikabiliyorum ama acmazsam bilgisayar 0.8 GHz de sabit çalışıyor
Ömrünü doldurmuş olma ihtimali de var ama çözülebilecek bir sorun da olabilir. Dediğim gibi kesinlikle bios güncelleyin. Sıcaklıkları kontrol edin aşırı ısınma problemi varsa kendini kısması normal. Termal macun değiştirmediyseniz değiştirin. Bir de güç ve uyku ayarlarından bir kaç ayarı var onu yapın. Mesela en iyi performansa alın. Sonra "Ek güç ayarları>Plan ayarlarını değiştir>Gelişmiş güç ayarlarını değiştir> İşlemci güç yönetimi kısmından en düşük işlemci durumunu 100 yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun için hangisini tercih etmek mantıklı
Hiç farketmez oyun için FPS'e bir etkisi olmaz. En ucuzu hangisiyse onu alabilirsin.
Carbon wifi alabilirsin daha çok USB portu olduğu için eğer bütçene uyuyorsa.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Arkadaşlar carbon wi-fi nasıl alayım mı

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
gaming edge kötüdür Tomahawk iyidir
Öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. @bana beko derler iki anakartı inceleyip aralarındaki farkları ve benzerlikleri belirterek bir rehber hazırlamıştı. Kaynağımı oradan alıyorum. Lafımın arkasındayım yani.

Ayrıca bilmediğim bir konuda fikir vermem. Ya bileni etiketlerim ya da konuyu geçerim.

Son düzenleme:

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Amazon'dan alıyorum o zaman
am4 soket anakarta bu para verilmez. Anakarta bu kadar fazla vereceksen Lga1700 B660 falan al, intel işlemciler daha ucuz ve daha performanslı amd rakiplerine göre ama anakartı pahalı. Sen amd anakarta intel anakart parası verirsen amd işlemci almanın hiçbir anlamı kalmıyor

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Önce sipariş verdim. İndirim kuponu varmış. İptal ettim yeni sipariş verdim. Bu sefer taksit yapmayı unuttum. Tekrardan iptal ettim. 3. denememde aldım.😀

am4 soket anakarta bu para verilmez. Anakarta bu kadar fazla vereceksen Lga1700 B660 falan al, intel işlemciler daha ucuz ve daha performanslı amd rakiplerine göre ama anakartı pahalı. Sen amd anakarta intel anakart parası verirsen amd işlemci almanın hiçbir anlamı kalmıyor
5600 işlemcim var.

B450 tomahavk max anakartimi 900 TL'ye sattım.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bu anakarta R9 5900X takılır ve yola devam edilir mesela. Dediğine katılmıyorum dostum. Bu fiyat bandındaki Intel anakartlar kalitesiz oluyor ayrıca.
Biliyorum Intel'i daha çok seviyorsun. Ben de öyle. :D

MiceS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Okan Alparslan
Bu anakart hakkında fikrim yok ama piyasa fiyatının nerdeyse 1 k altına satılıyor kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini yazarlarsa da sevinirim
2.375 TL

Tomahawk serisini seven arkadaşlar olmuştu 300 TL bir farkla da onu da alabilirsiniz.
2615 TL
Peki carbon + r5 5500 alsam sistemine taksam psu kaldırmak. Bu arada 550 watt PSU var. Suanki kullandığım işlemci i5 7400 anakart h110

Top Bottom