Mr8ilgin
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,978
Piyasası 1.5kdan başlıyor değerlendirilebilir.
Mrsp fiyatı 330 dolar olan kart, halen pahalı neresi ucuz. Mining yüzünden fahiş fiyatlara o kadar alıştık ki normalden pahalı satılan kartlara ucuz diyoruz artık. O kartın fiyatı 330 dolar normalde. Amd kartlar şuan tavsiye edilen satış fiyatınında altında. Nvidia kartlar halen çok yüksek fiyata satılıyor. Yani ucuz dediğiniz kart aslında pahalı.
Bu ekran kartının bu kadar ucuzdan satılması sadece beni mi tedirgin etti
3 fanlı bi 3060 ekran kartı 7600 TL olamaz
lütfen geri dönüş yaparmısınız.
Yapcak bisey yok b serisinin en ucuzu.Mrsp fiyatı 330 dolar olan kart, halen pahalı neresi ucuz. Mining yüzünden fahiş fiyatlara o kadar alıştık ki normalden pahalı satılan kartlara ucuz diyoruz artık. O kartın fiyatı 330 dolar normalde. Amd kartlar şuan tavsiye edilen satış fiyatınında altında. Nvidia kartlar halen çok yüksek fiyata satılıyor. Yani ucuz dediğiniz kart aslında pahalı.
Knk ucuz derken türk lirasına çevirdiğin zaman 8 k ya bile denk gelmiyor 3 fanlı gigabyte 3060 8k bile deil iken 2 fanlı dandik bi markanın 3060 ı 10k-12k şuanki tr ekonomisine göre böyle bir alıntı yaptım bilmediğim bir konu varsa benim hatam normalde dediğin pahalı ama şartlar bu diğer kartlara göre ucuz bir ekran kartı amd ekran kartlarına gelir isek bence talep az olduğu için fiyat düşürüp talep arttırmayı düşünüyorlar talep arttığı zaman amd ninde nvida ile aralarında fark kalmayacak amd ninde fiyatları artacak kısacası amd ekran kartı alacak olanlar şimdiden alsın fiyatları artabilir ama tr ekonomisi her an terş köşe yapabilir.Mrsp fiyatı 330 dolar olan kart, halen pahalı neresi ucuz. Mining yüzünden fahiş fiyatlara o kadar alıştık ki normalden pahalı satılan kartlara ucuz diyoruz artık. O kartın fiyatı 330 dolar normalde. Amd kartlar şuan tavsiye edilen satış fiyatınında altında. Nvidia kartlar halen çok yüksek fiyata satılıyor. Yani ucuz dediğiniz kart aslında pahalı.
Bu arada başlığı açılan anakart fiyatı güzel, değerlendirilebilir.